damien77 Napisano 29 Sierpnia 2015 Share Napisano 29 Sierpnia 2015 Witam, wiem ze ten temat byl juz poruszany i jest gdzies watek nawet na forum .Jezeli jednak znajdzie sie ktos kto nie odesle mnie do niego i krotko praz rzeczowo opisze mi co sie z czym je to bede bardzo wdzieczny.Chcialbym zeby mi ktos lopatologicznie wyjasnil jak ustawic aparat do robienia zdjec figurka.Niestety nie ogarniam tego a irytuje mnie to ze zdjecia nie wychodza, im wiecej o tym czytam tym mniej rozumiem.Mam aparat kompaktowy co prawda ale jest bardzo dobry wiec z manualnym ustawieniem nie bedzie problemu , mam tez oswietlenie ,trzeba mi tylko zeby ktos napisal co i jak ustawic,z gory dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 30 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2015 up. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 30 Sierpnia 2015 Super Moderator Share Napisano 30 Sierpnia 2015 Witam. Poniżej masz link do tematu o robieniu zdjęć, tło, itp. http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=104&t=42035 O ustawieniach aparatu kompaktowego też jest tam coś napisane. Napisz jaki to aparat i model, to ktoś ci pomoże opisując ustawienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 30 Sierpnia 2015 Share Napisano 30 Sierpnia 2015 Zapraszam do Elbląga na szkolenie. Gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 30 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2015 Chyba tak zrobie,pojde na jakis kurs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 30 Sierpnia 2015 Share Napisano 30 Sierpnia 2015 Zapraszam do Elbląga na szkolenie. Gratis. Kuszące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi