Solo Napisano 30 Sierpnia 2015 Share Napisano 30 Sierpnia 2015 Czy są na rynku jakiekolwiek sensowne zestawy kalkomanii do poniższego modelu? Udało mi się znaleźć zestaw Caracala, ale z opisu nie wynika jednoznacznie że jest to malowanie do wersji CJ samolotu. Za wszelkie podpowiedzi co do innych zestawów będę ogromnie dźwięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jl Napisano 30 Sierpnia 2015 Share Napisano 30 Sierpnia 2015 Florida makos to F-16C block 30. Wlot powietrza to big mouth. http://www.f-16.net/units_article173.html Kalki, cokolwiek bedzie krylo sie pod slowem sensowne, to moze beda od Hasegawy lub Academy. Chtba ze znajdziesz cos na ebay z Wolfpak decals. http://millcreekconsultants.com/WP72-4.html Zestaw nr 72-018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 30 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2015 No to klops... :( Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 4 Września 2015 Autor Share Napisano 4 Września 2015 Znalazłem dobre kalki (tak myślę że dobre) od Daco, a konkretnie Astra Decals: Jeśli ich kalkomanie są jakości dodatków które robi Daco, to warto kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 30 Marca 2020 Share Napisano 30 Marca 2020 W dniu 4.09.2015 o 23:18, Solo napisał: Znalazłem dobre kalki (tak myślę że dobre) od Daco, a konkretnie Astra Decals: Trochę odkopuję, ale czy udało Ci się je nabyć ? Ewentualnie jeśli wykorzystałeś to może coś Ci z nich zostało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 30 Marca 2020 Autor Share Napisano 30 Marca 2020 Kupić kupiłem, ale nie wykorzystałem na razie, bo modelu jeszcze nie robiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi