Super Moderator Reflect Napisano 31 Sierpnia 2015 Super Moderator Share Napisano 31 Sierpnia 2015 Witam Ponieważ zima jak wiemy bywa biała - dla wszystkich którzy chcieli by pogłębić swoją wiedzę polecam coś do przeczytania: Weathering Magazine - Snow & Ice Oraz coś do oglądania. A tutaj stronka producenta preparatu. pozdrawiam i miłej zabawy Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżejrosz Napisano 31 Sierpnia 2015 Share Napisano 31 Sierpnia 2015 Przygotowania do konkursu widze pełną parą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 31 Sierpnia 2015 Autor Super Moderator Share Napisano 31 Sierpnia 2015 Staram się pomagać jak mogę... bo generalnie rozwiązań są dziesiątki - ten jest akurat prosto z pudła i zawsze wychodzi... jak to mówią ;-) pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 1 Września 2015 Share Napisano 1 Września 2015 Dzięki za ten materiał przyda mi się! Pozdrawiam i życzę wszystkim uczestnikom dobrej zabawy, zdrowej rywalizacji i dobrych miejsc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 2 Września 2015 Share Napisano 2 Września 2015 Witam mam pewien pomysł na model konkursowy ale potrzebuję do niego gąsienic czy ktoś z kolegów od pancerki powie mi czy istnieją gąsienice w skali 1:24 lub 1:25 lub takie które wyglądały by w tej skali normalnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 2 Września 2015 Share Napisano 2 Września 2015 Witam mam pewien pomysł na model konkursowy ale potrzebuję do niego gąsienic czy ktoś z kolegów od pancerki powie mi czy istnieją gąsienice w skali 1:24 lub 1:25 lub takie które wyglądały by w tej skali normalnie? Tutaj link z tymi gąskami w 1:24 jest tego kilka:) http://modele-centrum.pl/p/298/11097/gasienice-do-czolgow-skala-1-24-czesci-i-akcesoria-czolgi-i-osprzet.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi