Krzysiek B Napisano 7 Września 2015 Napisano 7 Września 2015 Klasa 2 - Pojazdy wojskowe Specjalna 1 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Specjalna 3 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Specjalna 4 - Najlepszy model w barwach Polski Co prawda pojazdy to nie moja modelarska branża, ale konkurs zmotywował mnie do podjęcia wyzwania zbudowania swojego pierwszego modelu czołgu. Dlaczego akurat T-72 i co on ma wspólnego z zimą? W tety do braniewskiej 9 BKP trafiłem z poboru zimowego także mam nadzieję, że takie uzasadnienie zostanie bez problemu zaakceptowane i model wpasuje się w tematyczne ramy konkursu No to zaczynamy: Cytuj
Tomek Mroczkowski Napisano 7 Września 2015 Napisano 7 Września 2015 Noo, kolejny pojazd z 9BBKPanc! Świetnie! Sam już takową 72 w 72 zrobiłem, dlatego kibicuje tym bardziej! Jakieś dodatki przewidujesz? Cytuj
Krzysiek B Napisano 7 Września 2015 Autor Napisano 7 Września 2015 Hmm, a czy oprócz blaszki Eduarda są dostępne jakieś dodatki do tego modelu? Cytuj
Tomek Mroczkowski Napisano 7 Września 2015 Napisano 7 Września 2015 Wspomniane blaszki oraz lufa: http://www.mojehobby.pl/products/125mm-L-48-D-81KT-72-T-80-T-90.html Cytuj
Krzysiek B Napisano 7 Września 2015 Autor Napisano 7 Września 2015 Lufa RB w porównaniu z oryginałem wydaje się jakby "gładka" Także jeśli chodzi o ten element modelu to zostanę przy tym co zaproponował Revell Cytuj
Tomek Mroczkowski Napisano 7 Września 2015 Napisano 7 Września 2015 No to już wedle uznania, sam też zostawiłem, ale robiłem go spontanicznie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi