Demonion Posted September 7, 2015 Share Posted September 7, 2015 (edited) Tamka jak to tamka wręcz samo składalna. Model rozpoczęty ok 2 m-cy temu podczas oczekiwania na waloryzację do Scuda (jutro może w końcu wypłynie z Hongkongu). Z dodatków to blachy Edka i lufa RB. Mam cichą nadzieję, że Seb mi głowy nie urwie, oraz reszta modelarzy nie będzie za bardzo krzyczeć. Również zacząłem mocno pracować nad zdjęciami i chyba jest jakiś postęp. Na chwilę obecną tyle. Zanim będą części do Scuda to pewnikiem go skończe Edited September 7, 2015 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtek 80 Posted September 7, 2015 Share Posted September 7, 2015 Tygrys zrobił się najpopularniejszym pojazdem na tym forum,można by stworzyć całą kompanie. A robota mi się podoba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted September 7, 2015 Share Posted September 7, 2015 Osłony boczne kompletnie zepsułeś ! Nie tak dogięte i za nisko przyklejone, a w dodatku krzywo O obiciach nie wspomnę. PZdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demonion Posted September 7, 2015 Author Share Posted September 7, 2015 Seb przyjęto. To ćwiczebny, że tak powiem model. Blachy gięte pierwszy raz na taką skalę a montowałem je wzdłuż wytrasowanej linii i faktycznie za krzywo jakoś to wyszło. Sumiennie obiecuję poprawę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts