Demonion Napisano 7 Września 2015 Share Napisano 7 Września 2015 (edytowane) Tamka jak to tamka wręcz samo składalna. Model rozpoczęty ok 2 m-cy temu podczas oczekiwania na waloryzację do Scuda (jutro może w końcu wypłynie z Hongkongu). Z dodatków to blachy Edka i lufa RB. Mam cichą nadzieję, że Seb mi głowy nie urwie, oraz reszta modelarzy nie będzie za bardzo krzyczeć. Również zacząłem mocno pracować nad zdjęciami i chyba jest jakiś postęp. Na chwilę obecną tyle. Zanim będą części do Scuda to pewnikiem go skończe Edytowane 7 Września 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek 80 Napisano 7 Września 2015 Share Napisano 7 Września 2015 Tygrys zrobił się najpopularniejszym pojazdem na tym forum,można by stworzyć całą kompanie. A robota mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 7 Września 2015 Share Napisano 7 Września 2015 Osłony boczne kompletnie zepsułeś ! Nie tak dogięte i za nisko przyklejone, a w dodatku krzywo O obiciach nie wspomnę. PZdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 7 Września 2015 Autor Share Napisano 7 Września 2015 Seb przyjęto. To ćwiczebny, że tak powiem model. Blachy gięte pierwszy raz na taką skalę a montowałem je wzdłuż wytrasowanej linii i faktycznie za krzywo jakoś to wyszło. Sumiennie obiecuję poprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi