Trojan Napisano 20 Października 2015 Autor Share Napisano 20 Października 2015 Z ostatniej chwili. Kilka nerwowych minut z suszarką i siadło niemal idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 20 Października 2015 Share Napisano 20 Października 2015 I o to chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 21 Października 2015 Share Napisano 21 Października 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 23 Października 2015 Autor Share Napisano 23 Października 2015 Coś tam drgnęło. Paskudne szpary. Sprawę bardzo ładnie załatwił Wikol. Zupełnie zapomniałem o tej technice Wycinka zbędnego elementu... i przymiarka podszybia z deską na sucho. Cacy Wycięte otwory. HD dało blaszki zamiast tych elementów ale mają zupełnie inny kształt niż oryginał. Tym razem Revellowi się udało Po podkładzie na całość przyszedł czas na bazę. Farba siadła ładnie, bez żadnych niespodzianek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 6 Listopada 2015 Autor Share Napisano 6 Listopada 2015 Miał być update ale bezbarwny wywinął mi kozła. Pierwszy raz coś takiego mi się zdarzyło. Wszystko się zmarszczyło i jest do dupy. Aż wstyd pokazywać foty. Fatum trwa. Kasta powinna wylądować w rozpuszczalniku ale szkoda mi carbonu w komorze silnika bo siadł ładnie. Walczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 6 Listopada 2015 Share Napisano 6 Listopada 2015 Miał być update ale bezbarwny wywinął mi kozła. Pierwszy raz coś takiego mi się zdarzyło. Wszystko się zmarszczyło i jest do dupy. Aż wstyd pokazywać foty.Fatum trwa. Kasta powinna wylądować w rozpuszczalniku ale szkoda mi carbonu w komorze silnika bo siadł ładnie. Walczę Hm... Popatrzyłem trochę teraz na te fotki i mam nieodparte wrażenie, że lejesz za grubo. I podkład i farbę... Pokaż te fotki... Człowiek uczy się na błędach i wstydzić się nie ma czego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 24 Lutego 2016 Autor Share Napisano 24 Lutego 2016 Po dłuższej, niezamierzonej przerwie aktualizacja postępu prac. Zbliżam się do końca tej mordęgi. Mam już dość tego modelu i Revella. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 25 Lutego 2016 Share Napisano 25 Lutego 2016 Ktoś będzie robił konkurencję SLS-owi portalusa z PWM Podziwiam ludzi, którzy mają tyle samozaparcia, żeby ogarniać tak wypraski revella. Wnętrze wyszło fenomenalnie. Nawet wash na wlewie paliwa bardzo mi się podoba (a niby tylko detal). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 25 Lutego 2016 Autor Share Napisano 25 Lutego 2016 Do Portalusa mi daleeeeeko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 25 Lutego 2016 Share Napisano 25 Lutego 2016 Czemu? On też pod koniec warsztatu klął na ten model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashato Napisano 26 Lutego 2016 Share Napisano 26 Lutego 2016 Ładnie tu poczynasz z tym meśkiem, a carbon - dużo dodał temu modelowi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 26 Lutego 2016 Autor Share Napisano 26 Lutego 2016 dzięki Tylko strasznie nie lubię pracować z czarnymi lakierami. Cholery idzie dostać bo każdy syfek i odcisk palca widać. Ale już niedługo. Nie mogę się doczekać następnego projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 26 Lutego 2016 Autor Share Napisano 26 Lutego 2016 Tak. W przyszłym tygodniu zakupuję 300 SL i lecę z tematem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 4 Marca 2016 Autor Share Napisano 4 Marca 2016 Model skończony. Zapraszam do Galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi