maniekx6 Napisano 19 Września 2015 Share Napisano 19 Września 2015 Witam na mój warsztat trafił Nissan Skyline 2000GT 4Dr To będzie szybki warsztat model jest prawie ukończony i miałem go Tutaj nie wystawiać ale ... Prezentacja Zawartości pudełka ; Zawieszenie ; w zestawie są sprężyny fajny bajer ; Podwozie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 19 Września 2015 Share Napisano 19 Września 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 19 Września 2015 Share Napisano 19 Września 2015 Pazury naostrzone Będzie się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 20 Września 2015 Share Napisano 20 Września 2015 Pazury naostrzone Będzie się działo Proszę nie straszyć Kolegi... Na teraz mogę wnioskować jedynie o zdjęcia bez paznokci, gdyż te obniżają estetykę prezentowanego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekx6 Napisano 20 Września 2015 Autor Share Napisano 20 Września 2015 Podwozie poszło do poprawki za dużo Tamiya 87131 Panel Accent Color Black i tak wygląda obecnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 20 Września 2015 Share Napisano 20 Września 2015 Jak rozumiem ta płyta nie była malowana, tylko został biały plastik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekx6 Napisano 20 Września 2015 Autor Share Napisano 20 Września 2015 Nie cała płyta jest czarna zewnętrzna strona pomalowana na biały a wewnętrzna na czarny mat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 20 Września 2015 Share Napisano 20 Września 2015 Nie cała płyta jest czarna zewnętrzna strona pomalowana na biały a wewnętrzna na czarny mat . Nie ma co strzelać do starych ludzi, którzy już słabo widzą i nawet, na to co leży na ich biurku, muszą przez szkła powiększające patrzeć ... Działaj dalej. Na razie tempo masz zabójcze. Mnie by to z miesiąc zajęło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 20 Września 2015 Share Napisano 20 Września 2015 Nie cała płyta jest czarna zewnętrzna strona pomalowana na biały a wewnętrzna na czarny mat . Nie ma co strzelać do starych ludzi, którzy już słabo widzą i nawet, na to co leży na ich biurku, muszą przez szkła powiększające patrzeć ... Działaj dalej. Na razie tempo masz zabójcze. Mnie by to z miesiąc zajęło... Mi ze dwa Fajnie ,że poprawiłeś podwozie bo ten "wash" słabo wyglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekx6 Napisano 20 Września 2015 Autor Share Napisano 20 Września 2015 do nikogo nie strzelam źle to odebrałeś chodziło mi o malowanie aerografem co do moich oczu ja pomagam sobie takim czymś . A model zacząłem sklejać początkiem Lipcu i może wyglądać że jest takie tempo szybkie . Wnętrze modelu bez szaleństw biel i czerń . Tylna półka pierw maiła być tylko pomalowana na czarny mat ale pokryłem ją filcem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 20 Września 2015 Share Napisano 20 Września 2015 Szału nie ma... Przydałoby się więcej staranności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 20 Września 2015 Share Napisano 20 Września 2015 (edytowane) Sorry, powieliły się posty Edytowane 20 Września 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 20 Września 2015 Share Napisano 20 Września 2015 Też się kiedyś napaliłem na filc Teraz wydaje mi się, że bardziej to przypomina baranie futro niż wykładzinę MFH robi samoprzylepne wykładziny niezłej jakości. Zobacz tutaj. Ew. tapeta welurowa tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekx6 Napisano 20 Września 2015 Autor Share Napisano 20 Września 2015 Też się kiedyś napaliłem na filc Teraz wydaje mi się, że bardziej to przypomina baranie futro niż wykładzinę MFH robi samoprzylepne wykładziny niezłej jakości. Zobacz tutaj. Ew. tapeta welurowa tu. Jak będzie następny model to się zaopatrzę w wyżej wymienione materiały ; a jak się to ma na krzywe elementy da się je za nakleić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 21 Września 2015 Share Napisano 21 Września 2015 To sie tez nadaje na flok http://allegro.pl/okleina-samoprzylepna-welur-zamsz-plusz-8barw-gw-i5548128890.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekx6 Napisano 22 Września 2015 Autor Share Napisano 22 Września 2015 Buda Na początku miała być biały coś ala kolor landrynka , ale nie mogłem go znaleźć może żle szukałem i pomalowałem tak jak widać ale jest parę nie doróbek i co z tym zrobić drapać i na nowo pomalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekx6 Napisano 27 Września 2015 Autor Share Napisano 27 Września 2015 Dzisiaj pobawiłem się folią aluminiową samoprzylepną . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 27 Września 2015 Share Napisano 27 Września 2015 Chyba nie nadążam Co się stało z budą Zmyłeś ten pomarańcz Jeżeli tak, to dlaczego kładziesz folię na surową kastę Chyba, że zabawa z folią była na innej budzie P.S. Co to za folia BMF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 27 Września 2015 Share Napisano 27 Września 2015 Chyba nie nadążam Co się stało z budą Zmyłeś ten pomarańcz Jeżeli tak, to dlaczego kładziesz folię na surową kastę Chyba, że zabawa z folią była na innej budzie P.S. Co to za folia BMF No właśnie, to samo miałem się spytać. Ta folia nie wygląda oszałamiająco. Albo powierzchnia było kiepsko przygotowana, albo folia jest za delikatna i wychodzą wszystkie nierówności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekx6 Napisano 28 Września 2015 Autor Share Napisano 28 Września 2015 Tak pomarańcz zmyłem będzie nowy kolor . Co do foli to jest folia używana w chłodnictwie wziąłem trochę do testów kiedys na YT widziałem jak gościu też robił ramki folia i chciałem sprawdzić czy się nadaje . A czy coś takiego by się nadało http://www.rctrax.pl/ak-458-true-metal-silver-farba-metaliczna/119619/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi