asc_driver Napisano 26 Listopada 2007 Share Napisano 26 Listopada 2007 Witam chciał bym przedstawić Wam mój model daf'a (pierwszy) a tu na półce z moim kolejnym w trakcie sklejania mam nadzieje ze wam sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 26 Listopada 2007 Super Moderator Share Napisano 26 Listopada 2007 Witam. No super zrobiony jak na pierwszy model. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 26 Listopada 2007 Share Napisano 26 Listopada 2007 Bardzo czysto i schlodnie , rowno i wogule zajebiscie . Tez turbostara bede powoli zaczynał :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 26 Listopada 2007 Share Napisano 26 Listopada 2007 Bardzo czysto i schlodnie , rowno i wogule zajebiscie . Tez turbostara bede powoli zaczynał :P Zwracaj czasami uwagę na pisownie piszę się w ogóle a nie wogule.Polskich znaków nie masz czy Ci się pisać nie chce ? A co do modelu Dafa wszystko ok.Dobrze że nie dałeś kalek bo one takie sobie są.No i powodzenia z Iveco Pozdrawiam,Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciechu Napisano 26 Listopada 2007 Share Napisano 26 Listopada 2007 Bardzo ładny DAf, tylko dlaczego nie założyłeś tych owiewek na ś rodku kabiny?? Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 26 Listopada 2007 Share Napisano 26 Listopada 2007 Bardzo czysto i schlodnie , rowno i wogule zajebiscie . Tez turbostara bede powoli zaczynał :P No, no! Spokojnie z zaje*****mi komentarzami proszę. Zainstaluj sobie Mozillę Firefox 2, bo takie byki walisz, że aż ciężko się czyta. Dafik wygląda sympatycznie. Fotki słabej jakości. Turbostara możesz wstawić jako relację dział obok Zapraszam też do przywitania się w stosownym dziale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asc_driver Napisano 27 Listopada 2007 Autor Share Napisano 27 Listopada 2007 Bardzo ładny DAf, tylko dlaczego nie założyłeś tych owiewek na ś rodku kabiny??Pozdrawiam!! jakos bardziej podoba mi sie bez nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszczyk94 Napisano 25 Lutego 2008 Share Napisano 25 Lutego 2008 Mam pytanie czy malowałeś ten model . A co do modelu ładnie wykonany. Pozdrawiam i życzę powodzenia !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dwis Napisano 25 Lutego 2008 Share Napisano 25 Lutego 2008 Witam Podoba mi się daf. Mam pytanko czym lub jak przyklejacie światła że czysto wychodzą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 25 Lutego 2008 Share Napisano 25 Lutego 2008 Witam Podoba mi się daf. Mam pytanko czym lub jak przyklejacie światła że czysto wychodzą . Ja przyklejam Clear Fix'em Humbrola.Daje to dobry efekt (polecam także do szyb) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 25 Lutego 2008 Share Napisano 25 Lutego 2008 bardzo ładny DAF podoba mi sie, 1 Twoj model a nawet dosc ładny Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asc_driver Napisano 25 Lutego 2008 Autor Share Napisano 25 Lutego 2008 Mam pytanie czy malowałeś ten model proste ze tak nie bylo by sensu sklejać nie pomalowanego przynajmniej dla mnie gdyż na niektórych elementach były takie jakby to nazwać załamania Mam pytanko czym lub jak przyklejacie światła że czysto wychodzą ja osobiście normalnym klejem modelarskim revell'a przez nałożenie małych kropli na rantach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 25 Lutego 2008 Share Napisano 25 Lutego 2008 Ja również tak robiłem, że szyby kleiłem zwyklym klejem ale jak upaprałem jedna szybe to zaraz kupiłem Clear Fix. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David1717 Napisano 9 Marca 2008 Share Napisano 9 Marca 2008 Witam modelik bardzo ładnie wykonany.Bardzo mi się podoba,oby tak dalej POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi