Flachenty Napisano 23 Września 2015 Share Napisano 23 Września 2015 Dziś wreszcie do mnie dotarł Nigdzie na sieci nie udało mi się znaleźć inboxa więc zrobiłem swojego. Generalnie jest to zwykłe Hasegawoskie AH-64D wzbogacone o żywiczne elementy charakterystyczne dla Sarafa i nowe kalkomanie. Niestety są też minusy. Brak jest podwieszanych zbiorników paliwa. (w moim wypadku to nie problem bo zostało mi trochę z Blackhawka Italeri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 23 Września 2015 Share Napisano 23 Września 2015 Hasegawa dała do zestawu żywiczne dodatki??? A jak się ten zestaw prezentuje na tle tego co opisał tutaj Karambolis? viewtopic.php?f=66&t=49483 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 23 Września 2015 Autor Share Napisano 23 Września 2015 Brak zbiorników paliwa, brak blaszek, brak masek, trochę mniej żywicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 23 Września 2015 Share Napisano 23 Września 2015 piękny ... kiedy zaczynasz :P ...jedna tylko uwaga wymień zdjęcie z kadłubem na takie bez refleksów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 23 Września 2015 Share Napisano 23 Września 2015 Brak zbiorników paliwa, brak blaszek, brak masek, trochę mniej żywicy. Miałem na myśli czy lepiej kupić taki zestaw jak ma Karambolis, czy polować na taki jak Twój? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 23 Września 2015 Autor Share Napisano 23 Września 2015 Ciężko powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi