pzbora Napisano 24 Września 2015 Share Napisano 24 Września 2015 Witam. Po ciężkich bojach z BR.20 postanowiłem zrobić coś szybkiego i dla relaksu. Bardzo prosty i dokładny model. Wykonany z pudełka bez dodatków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 24 Września 2015 Share Napisano 24 Września 2015 Bardzo przyjemny pudełkowiec! Ja również bardzo lubię ten zestaw, bo pomimo prostoty bardzo miło się go robi i można osiągnąć całkiem ciekawy efekt końcowy. Twój robi naprawdę świetne wrażenie mimo nieco niedoskonałych zdjęć. Podobają mi się wyważone ślady eksploatacji. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripper1 Napisano 27 Września 2015 Share Napisano 27 Września 2015 no i kolejny dowód na to, że można zrobić piękny model bez wywalania kroci na dodatki. Gratulacje, fajnie wygląda to malowanie, samolot jak zaraz po wykonanym locie - podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 24 Października 2015 Share Napisano 24 Października 2015 Ładny, fakt to prosty i szybkoskejalny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi