skyline Napisano 10 Grudnia 2007 Share Napisano 10 Grudnia 2007 Niewiem czemu ale podoba mi sie kolorystyka tego silnika , a model wyglada na prawie skonczony i ladnie sie prezentuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 10 Grudnia 2007 Share Napisano 10 Grudnia 2007 Świetnie wyglądają te wydechy Czerwony kolorek i chromy dają bardzo miły efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 11 Grudnia 2007 Share Napisano 11 Grudnia 2007 Heh pierwszy raz tu piszę lecz oglądam sukcesywnie:). Model świetny jest to jeden z tych starych samochodów do których mam pewien sentyment , świetna robota !!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 11 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2007 Dzięki Panowie W Excaliburze przybyło tylko kilka drobiazgów, ale jakże zmieniły jego wygląd Dalsze prace będę prowadził w wekkend (po powrocie z trasy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1990 Napisano 12 Grudnia 2007 Share Napisano 12 Grudnia 2007 Super czadddddddd:D PIeikny modelik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domuzyn79 Napisano 14 Grudnia 2007 Share Napisano 14 Grudnia 2007 No pięknie wykonana robota !! Bardzo ładnie ci autko wyszło nic dodać, nic ująć. Jak się patrzy na takie cudeńko to aż łezka się w oku kręci, bo duże trzeba mieć szczęście, żeby takie autko na żywo zobaczyć.. Brawo Andrzej.. !! SALUT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 15 Grudnia 2007 Share Napisano 15 Grudnia 2007 Super auteczko, poproszę o więcej takich w twoim, wykonaniu Andrzeju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 16 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2007 Dzięki Panowie za miłe słowa Model praktycznie jest ukończony, zostało tylko pomalować tabliczkę z logo samochodu. Na wicej fotek zapraszam do Galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adigromb Napisano 17 Grudnia 2007 Share Napisano 17 Grudnia 2007 Bardzo ładnie brawo :P Czy polerowałeś karoserię ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 17 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2007 Bardzo ładnie brawo :P Czy polerowałeś karoserię ;) Dzięki owszem polerowałem karoserię pastą polerską "Waxy 2000" (kupiona na stacji paliw za 10 zł). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 19 Grudnia 2007 Share Napisano 19 Grudnia 2007 Kozacki Model Ci Andrzeju wyszedł Nie oglądałem relacji całej, nadrobiłem braki i jestem pełen podziwu dla Twojego kunsztu modelarskiego. Tak trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 19 Grudnia 2007 Share Napisano 19 Grudnia 2007 Świetna robota, Andrzeju modelik rewelka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi