Grzes Napisano 26 Listopada 2007 Share Napisano 26 Listopada 2007 Najpopularniejszy chyba samochód terenowy naszego Ludowego wojska i Milicji wprawdzie na pudełku (estetycznym i bardzo zachęcającym) jest wersja Afgańska, ale wnętrze miło nas zaskoczy... Znajdziemy tu bowiem elementy do praktycznie wszystkich wersji oferowanych przez firmę MAC, także tej używanej w Polsce. Napisałem "praktycznie wszystkich" bo w moim pudełku nie było tylko szyb, ale ponieważ były one dołączane w formie przeźroczystego kawałka cienkiej folii nie będzie problemu z ich dorobieniem we własnym zakresie. Trochę fotek z wnętrza: 2 wypraski standardowe, czyli obejmujące samochód: A to wypraski z dodatkami wszelakimi, czyli najczęściej dodatkowym uzbrojeniem: Model zawiera też małą blaszkę z drobnymi elementami (wycieraczki, haki, stojaki...) To jeszcze słówko o kalkomaniach, tu już temat został bardziej ukierunkowany na tematykę z pudełkowego rysunku i chętni do zrobienia np. wersji polskiej będą musieli sobie sami poradzić: Klarowna instrukcja prowadzi nas sprawnie przez trudy montażu, a w dowód jej staranności pokazuję ostatnią stronę ze schematami malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 27 Listopada 2007 Share Napisano 27 Listopada 2007 Widzę Grzesiek, że dużo roboty Ciebie czeka, bo model iście "pancerny" jest... Ale ja byłbym wdzięczny i za taki w 1:35. Pozdrawiam sokol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 27 Listopada 2007 Share Napisano 27 Listopada 2007 Widzę Grzesiek, że dużo roboty Ciebie czeka, bo model iście "pancerny" jest... Wcale taki pancerny nie jest, ale szlifowania trochę jest Mi napewno sprawia wiele radości Ale ja byłbym wdzięczny i za taki w 1:35. W 35'ce też jest, ale innej firmy (nie pamiętam jakiej ) Widziałem w tej skali w Bydgoszczy na Wąskiej, ale kiedy byłem ostatnio to go już nie było Pozostaje, albo zamówienie albo poszukiwania Grześ moim zdaniem bardzo dobry zakup, jest ot chyba jedyny model Uaz'a w tej skali na naszym rynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 29 Listopada 2007 Autor Share Napisano 29 Listopada 2007 Grześ moim zdaniem bardzo dobry zakup, jest ot chyba jedyny model Uaz'a w tej skali na naszym rynku Dzięki, zwłaszcza, że kosztował mnie 20,50zł UAZ w 1:35 robi firma Military Wheels i to całkiem sporo wersji.... UAZ 469 SFOR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 30 Listopada 2007 Share Napisano 30 Listopada 2007 Dokładnie chodziło mi o tego UAZ 469 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PIR6 Napisano 28 Grudnia 2007 Share Napisano 28 Grudnia 2007 a to mój uazik może będzie w malowaniu WSW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 1 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2008 PIR6 albo admin proszeni o poprawienie ostatniego postu, bo nam sie temat rozjechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blezor Napisano 14 Czerwca 2009 Share Napisano 14 Czerwca 2009 Temat stary, odgrzewam ! Jak tam Twoj UAZ? Juz zrobiony? Ja wlasnie sie biore za takiego samego. Szukam info o takich UAZ-ach w naszym wojsku, ale nic nie moge znalesc. Pokaz jak wyszedl Twoj model? Jestem bardzo ciekawy !!! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 15 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2009 Jeśli chodzi o mój modelik to wciąż jeszcze w pudle leży, ale ponieważ kończę dwa inne autka terenowe naszej armii (Defendera i Merca-G) to coraz częściej zerkam w stronkę UAZa. Mój będzie klasyczny - zielony z plandeką i starymi blachami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi