arte2_62 Napisano 11 Października 2015 Share Napisano 11 Października 2015 Kolejny model, tym razem ostatni z wykonanych. Talbot Lago Record 1950 firmy Heller. Pozdrawiam Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 11 Października 2015 Share Napisano 11 Października 2015 Ładny samochód, ładny model. Choć te zestawowe felgi plastikowo wyglądają, ale rozumiem, że szprychowane fele to ciężki do odwzorowania temat. Generalnie podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 11 Października 2015 Share Napisano 11 Października 2015 Ładnie czysto tylko tak jakoś pusto, nudnie pod maską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 13 Października 2015 Share Napisano 13 Października 2015 Zgodnie z twoim standardem, czyli bardzo "pudełkowo". Ale co kto lubi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arte2_62 Napisano 13 Października 2015 Autor Share Napisano 13 Października 2015 Fakt, lubię tak;) Ale zawsze sugestie są mile widziane. Skutkiem tego pogłębiłem linie podziału i wkleiłem żarówki w lampy. Powoli, powoli, powoli.... ewoluuję) Choć błędów się nie ustrzegłem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 13 Października 2015 Share Napisano 13 Października 2015 Fakt, lubię tak;) Ale zawsze sugestie są mile widziane. Skutkiem tego pogłębiłem linie podziału i wkleiłem żarówki w lampy. Powoli, powoli, powoli.... ewoluuję) Choć błędów się nie ustrzegłem.Pozdrawiam Chciałbym zobaczyć w twoim wykonaniu taki samochodzik zrobiony na tip-top. Te mi też się podobają, widać, że kochasz te auta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi