oltrans Napisano 14 Października 2015 Share Napisano 14 Października 2015 Klasa 5 - Dioramy Specjalna 1 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Specjalna 3 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Witam ostatnio postanowiłem stworzyć dioramę stacji benzynowej w skali 1:87.Diorama będzie przedstawiała mały kawałek stacji zimą.Jeszcze nie wybrałem jakiej marki będzie stacja ale będzie to na pewno jena z trzech :Orlen,Lotos,Shell. Na razie mam zrobiony asfalt na dioramie,oraz część chodnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p11c Napisano 14 Października 2015 Share Napisano 14 Października 2015 No to będę kibicował. Na razie czekamy aż asfalt ostygnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oltrans Napisano 27 Października 2015 Autor Share Napisano 27 Października 2015 Witam niestety ostatnio jakoś nie za bardzo chciało mi się pracować nad dioramką aczkolwiek w weekend prace nieco ruszyły do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 2 Listopada 2015 Share Napisano 2 Listopada 2015 Z czego robiłeś asfalt? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 23 Listopada 2015 Share Napisano 23 Listopada 2015 Wygląda na niedokończoną Twoja praca. Rozumiem, że straciłeś koncepcję, ale mogłeś jeszcze coś wycisnąć. Porób ślady na dojazdach, na pewno musisz ośnieżyć auta i kontenery. Na tę chwilę sporo brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi