KAMIL90 Napisano 19 Października 2015 Share Napisano 19 Października 2015 Ostatnimi czasy pracuje nad modelem Elefanta od Tamiyi w skali 1/35 . Do budowy wykorzystałem model Tamiyi 35325 , zimerit Ataku , kopułkę dowódcy z modelu Dragona oraz lufę od Rb i Panzer Artu . Malowanie jest sf tak dla treningu . Do modelu dojdą jeszcze fruile ale to z czasem . Pora na kilka zdjęci z budowy , przepraszam za jakość ale robione telefonem . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Października 2015 Share Napisano 19 Października 2015 Świetnie zmalowany. Możesz mi napisać kolory jakich użyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadem Napisano 19 Października 2015 Share Napisano 19 Października 2015 Zasiadam z popkornem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 19 Października 2015 Autor Share Napisano 19 Października 2015 (edytowane) Popełniłeś chyba ten sam błąd co ja, a mianowicie miejsca gdzie odpadł zimmerit pomalowałeś na kolor podkładowy rotbraun. A powinno to być w kolorze jasno szarym, brudnym białym.http://modelwork.pl/viewtopic.php?p=741892#p741892 Dzięki za spostrzegawczość ale to był zabieg celowy , na to dam szary i delikatnie poprzecieram na lakier do włosów . Świetnie zmalowany. Możesz mi napisać kolory jakich użyłeś? Dzięki że się podoba . Co do kolorów to użyłem farb Tamiyi XF-57 Buf .XF-60 Dark Yellow rozjaśniane bielą tego samego producenta a kolor brązowy to Xf-68 Nato Brown Edytowane 19 Października 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Października 2015 Share Napisano 19 Października 2015 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi