Tomek Mroczkowski Napisano 17 Września 2017 Share Napisano 17 Września 2017 Twardy 15 GBZ Link do albumu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 4 Października 2018 Share Napisano 4 Października 2018 Mam nadzieje, ze Twardego nigdy dosyć! Link do albumu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 28 Września 2019 Share Napisano 28 Września 2019 Link do albumu: https://photos.app.goo.gl/TNNt2VGr3qTq5QGw5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 11 Października 2021 Share Napisano 11 Października 2021 Link do albumu: https://photos.app.goo.gl/BRCLYQebQoDtTxGt8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 12 Października 2021 Share Napisano 12 Października 2021 Czekam z niecierpliwością na wypust modelu Amussing Hobby, ciekawe, czy da się z tego zrobić naszego PT-91. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 12 Października 2021 Share Napisano 12 Października 2021 Godzinę temu, bulik58 napisał: Lepszym pytaniem bedzie czy ten model sie w ogole pojawi , gdyz zniknol z zapowiedzi. Na stronie Amussinga - nie ma go w zapowiedziach. Masakra, zobaczymy co dalej. Może ktoś w druku 3D pokusi się o konwersję PT-91 do modelu T-72 Trumpetera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bondarek Napisano 12 Października 2021 Share Napisano 12 Października 2021 Nie wiem, czy ktoś to przygotuje, jak pamiętam to każdy element trzeba było dopasowywać indywidualnie do samego modelu, zwracając mniej uwagi na poprawność wymiarowania. Kiedy robiłem swój model (później robił też Flacha), to po wstępnych ochach i achach nikt nie był ostatecznie zainteresowany wydawaniem żywic. Wygląda na to, ze producenci uznali rynek za zbyt mały. Druk mógłby pomóc, ale ktoś jednak musi zrobić ten projekt, a to wcale nie będzie takie proste. Zostaje więc dłubanie, na pewno się da :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bondarek Napisano 12 Października 2021 Share Napisano 12 Października 2021 25 minut temu, bulik58 napisał: Z cala pewnoscia sie da wydlubac , tylko pytanie na ile bedzie to Twardo podobne. Ja osobiscie nie podjol bym sie tego zadanie gdyz zbyt malutki jestem w te klocki. Nie święci zamki lepią, powolutku da się to ogarnąć. Tu https://goo.gl/photos/EdK1Gut1kS2D11FBA zestaw zdjęć z budowy mojego Twardego, w zasadzie step by step. Cały warsztat jest na modelworku, ale po aktualizacji zdjęcia odleciały :-(. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi