Roy P Napisano 9 Listopada 2015 Share Napisano 9 Listopada 2015 Cześć Skrobnę parę słów o tytułowym modelu, gdyż jest to nowa linia w ofercie Dragona, polegająca na mocnym uproszczeniu modeli (coś jak S-Model) Ramki: Plusy: Model w miarę ładnie odwzorowany łatwy do klejenie przez początkujących modelarzy szybki w montażu wady Model raczej nie jest: dla tych co lubią pootwierać włazy dla tych co lubią realistyczne gąsienice z zębami: tak wygląda zawieszenie: niektóre detale trzeba wykonać od nowa (uchwyty) Generalnie mam mieszane odczucia i najbardziej mi przeszkadza brak zębów w gąsienicach. Może ktoś wypuści jakiś zestawik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 9 Listopada 2015 Share Napisano 9 Listopada 2015 jako fan WOT w wersji Blitz ,mam (miałem) zamiar kupić ten model,tym bardziej ,że jak na Dragona to cena jest przystępna. Niemniej jednak takiego In-boxa się nie spodziewałem....może jednak go kupię choć teraz będę miał niezły orzech do zgryzienia. Tak czy siak dzięki za zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 10 Listopada 2015 Share Napisano 10 Listopada 2015 Model jest kiepski i to za duże pieniądze. Niestety nie jest to Dragon taki jak kilka lat temu- tzn. pudło wypchane świetnymi wypraskami, kalkami, blaszkami i innymi metalowymi dodatkami. Nowe modele IBG w 1/72 rozkładają Dragona totalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 10 Listopada 2015 Share Napisano 10 Listopada 2015 (...) tym bardziej ,że jak na Dragona to cena jest przystępna. Mógłbyś może napisać gdzie znalazłeś ten model w "przystępnej" cenie, bo w większości sklepów można go nabyć za ok 75 PLN-ów co sprawia że jest to jeden z najdroższych modeli Dragona w tej skali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 10 Listopada 2015 Share Napisano 10 Listopada 2015 W sensie przystępna cena na moje możliwości wydania gotówki na model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 10 Listopada 2015 Share Napisano 10 Listopada 2015 W sensie przystępna cena na moje możliwości wydania gotówki na model. Ok - myślałem że trafiłeś na jakąś super okazję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 10 Listopada 2015 Share Napisano 10 Listopada 2015 Niestety nie...raz na jakiś czas pozwalam sobie na taką rozrzutnosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioter Napisano 18 Listopada 2015 Share Napisano 18 Listopada 2015 Mam ten ogryzek i powiem szczerze, ze zrypany pod kazdym wzgledem : brak detali, gaski gleba, potrywa silnika - "zapomnij". Jestem bardzo rozczarowany tym wypustem, szkoda ze oddalem starszego OKB Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 18 Listopada 2015 Share Napisano 18 Listopada 2015 Jestem bardzo rozczarowany tym wypustem, szkoda ze oddalem starszego OKB Pzdr To wielka szkoda Piotrze, bo model zacny, a OKB wycofało się z niego jak się wieść rozeszła że go Dragon wypuści, chyba że zobaczą że wypust Dragona to zabawka i wrócą do jego produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 18 Listopada 2015 Share Napisano 18 Listopada 2015 Mam taką nadzieję, że OKB wróci do produkcji. Dragon, w tej cenie to jakieś nieporozumienie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irgr Napisano 18 Listopada 2015 Share Napisano 18 Listopada 2015 Detal tego pojazdu w porównaniu z kilkuletnim Dragonowym Shermanem w tej samej skali jest wręcz zatrważający Aż dziwne że nie piszą przy tym że to do "łorgejmingu" =P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi