Nobbs Napisano 15 Listopada 2015 Share Napisano 15 Listopada 2015 Witam, Mam prośbę o poradę. Zwyczajowo sklejam latadła w 1:48. Ale stara fascynacja Star Wars - i co dużo przyznać niektórymi tu przedstawionym modelami spowodowała chętkę na małe co nieco. I teraz pytanie jaki model (raczej nie interesuje mnie revel - easy kits) możecie polecić - najchętniej latadło z ciemnej strony mocy; skala tak w okolicach 1:48 i gdzie to można w Polsce kupić (jeśli to możliwe). Przeglądałem parę sklepó internetowych i nawet jeśli coś mają to bez inboxów. Będe zobowiązany za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 15 Listopada 2015 Share Napisano 15 Listopada 2015 Chyba zostaje tylko ebay lub sklepy japońskie - Bandaia mają dużo. Czasem wychodzi taniej sobie tam kupić. Uwaga: Bandaia maluj tylko akrylami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 15 Listopada 2015 Share Napisano 15 Listopada 2015 Star Wars w 1:48 to tylko Fine Molds Tie Fighter (już dawno nieprodukowane) lub AT-ST z Bandaia (allegro) W tej skali nic więcej nie uświadczysz, chyba, że Tie Fightery z Ertla, co jak co jedne z najlepszych modeli jak na tamte czasy. Nawet miałbym taki zestaw do sprzedania jeśli byś chciał. Dwa myśliwce w jednym pudełku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi