wilczurs Napisano 30 Listopada 2015 Share Napisano 30 Listopada 2015 Galeria Konkurs Zima 2015 Model zakwalifikowany do: Klasa 2 - Pojazdy wojskowe Specjalna 2 - Najlepszy warsztat/model młodego modelarza (do lat 15-tu) Specjalna 3 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Warsztat TUTAJ Nashorn z czasu niemieckiej ofensywy w ardenach w zimowym kamuflażu. Dziękuję administracji za przyjęcie mnie do udziału w konkursie i życzę wszystkim uczestnikom jak najlepszych wyników w głosowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 1 Grudnia 2015 Super Moderator Share Napisano 1 Grudnia 2015 Głosowanie rozpocznie się od godzin rannych w dniu 21 grudnia 2015 i potrwa do 31 grudnia do godziny 23.59 Galeria będzie zamknięta aż do czasu zakończenia głosowania. Pozdrawiam Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 24 Grudnia 2015 Super Moderator Share Napisano 24 Grudnia 2015 Zapraszamy do oceny modelu. Więcej informacji TUTAJ Pozdrawiam Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 1 Stycznia 2016 Super Moderator Share Napisano 1 Stycznia 2016 Oficjalne wyniki konkursu ZIMA 2015 Miejsce w Kategori Specjalnej 2 - Najlepszy Warsztat/Model Młodego Modelarza: 1 Punkty: 365 Miejsce w Klasie 2: 14 Punkty: 986 Gratulujemy serdecznie!!!! Statystyka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 Gratuluję zwycięstwa w kategorii młodych modelarzy. Masz potencjał i mam nadzieję że będziesz działał dalej. Zima jest dość trudnym tematem i tym bardziej brawa za odwagę. Popracuj trochę nad zdjęciami, to one właśnie wpływają na ocenę modelu przez widzów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 Zgadzam sie z Krzysztofem i gratuluje. Pewnie pierwsza nagroda w Twoim zyciu wiec ciesz sie i nie spoczywaj na laurach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilczurs Napisano 1 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2016 Wyniki z konkursu zmotywują mnie do dalszej pracy. W miarę możliwości będę tworzyć kolejne warsztaty i szlifować swoje umiejętności. Jeszcze wiele mi brakuje do perfekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi