miras992 Napisano 2 Grudnia 2015 Share Napisano 2 Grudnia 2015 dzień dobry mam pytanie A mianowicie chodzi mi o prestszjding czyli o wyeksponowanie łączeń blach cieni itp. ,czy można nakładać je pędzlem ponieważ nie posiadam jeszcze aerografu i w takim razie jaką farbą dobrze to zrobić i najważniejsze jak. później mam zamiar pomalować to sprejem as-29 od tamii jako kolor podstawowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 2 Grudnia 2015 Share Napisano 2 Grudnia 2015 Zanim stare wygi Cię "zjedzą" za brak szukania .... http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?p=575625 viewtopic.php?f=40&t=50207&hilit=preshading Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miras992 Napisano 2 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2015 Dziękuję a jak by ktoś podał linki do youtube np. to był bym wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 2 Grudnia 2015 Share Napisano 2 Grudnia 2015 www.youtube.pl - nie musisz dziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miras992 Napisano 2 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2015 Serio. Hahaha A chodzi mi o te technikę suchego pędzla jakiś tutorial czy co mile widziane było bo po polsku bo jak na razie widziałem same po angielsku w miarę sensowne. I jak ktoś zna to z konkretnym przykładem co podałem wyżej lub bardzo podobny. A jakiego kuloru lepiej użyć farby lub pigmentu. Do spreju as-29 tamiya. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miras992 Napisano 2 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2015 Ok dziękuję ale zależy mi na zaakcentowaniu tych lini ponieważ zaczynam i chcę znaleźć swuj sposub realistycznego malowania. Jeśli ma ktoś jakiś pomysł jeszcze tot bym był wdzięczny za to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miras992 Napisano 4 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2015 Ok dziękuję za rozjasnienie sprawy. Mam jeszcze jedno pytanie czy można rozcieczac emalie naprzyklad od tamiya x-18 rozcieczalnikurn do farb olejnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miras992 Napisano 4 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2015 Ok. A jakie proponujesz do emalii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miras992 Napisano 10 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2015 OK. Dziekuje, używasz go?? I jeśli to jak ci się na nim pracuje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi