Daz Posted December 2, 2015 Share Posted December 2, 2015 Model bardzo prosty, i kiepski w wykonaniu jako baza, bo to produkt Italeri, dlatego też efekt finalny nie rzuca na kolana , ale jest to model który otrzymałem gratis, od sklepu, więc go wykonałem "na szybko" Kubelwagen w skali 1:35 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
7urgen Posted December 2, 2015 Share Posted December 2, 2015 Może nie tyle w kwestii modelu czy wykonania czy nawet merytoryki, raczej żeby nikt babola w przyszłości nie strzelił. Ten typ radiostacji nie działałby w ogóle w takiej konfiguracji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daz Posted December 2, 2015 Author Share Posted December 2, 2015 zamysł był taki że ona sobie tylko tam leży, lub jest przewożona, a nie służy do użycia w trakcie jazdy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stojkovic Posted December 2, 2015 Share Posted December 2, 2015 Model wykonany przyzwoicie. Nie dawaj roweru, bo w takim układzie przy hamowaniu urwałby głowę kierowcy. Szkoda, ze zdjęcia trochę słabe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daz Posted December 3, 2015 Author Share Posted December 3, 2015 Ten rower to tak przy okazji podrzucilem tam do zdjeć, nie jest integralna częścią koncepcji a co do zdjeć masz racje i muszę pomyśleć jak to poprawć, bo te jak i pozostałe zreszta sa robione iphonem, mam tez nikona lustrzankę ale jak nim robię to wychodzi dziwne skupienie pojedynczych elementów i kolorystyka która mi sie nie podoba, takie jak by "żółte" zdjęcia wychodzą, pewnie wychwytywać jakaś barwę światła. Zastanawiałem sie nad kupnem czegoś pośredniego czyli jakiegoś małego ale dobrego aparatu, z dobrym zoomem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam .B Posted December 3, 2015 Share Posted December 3, 2015 Sam bym się pokusił o ponowne wykonanie składanego dachu od podstaw, bo zestawowy śmiesznie wygląda. Ale całość bardzo w porządku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts