Gość Napisano 9 Grudnia 2015 Share Napisano 9 Grudnia 2015 Witam! Drodzy Koledzy, mam pytanie związane z malowaniem Leosia. Otóż, czy dobrze będzie użyć do pomalowania modelu zestawu Lifecolor MSTM02, czy jednak będzie lepiej, gdy użyję klasycznych, natowskich kolorów Tamiyi?? Za wskazówki, z góry serdecznie dziękuję. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 9 Grudnia 2015 Share Napisano 9 Grudnia 2015 Klasyczne Tamiya NATO lub Gunze NATO. A4 nie były w nowym malowaniu, jedynie A5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Grudnia 2015 Share Napisano 9 Grudnia 2015 Ok, dzięki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 10 Grudnia 2015 Share Napisano 10 Grudnia 2015 To, jakby ktoś uważał, że popełniłem błąd przycinając tylne chlapacze . Pozdrawiam Na chlapaczach się nie kończy http://imgur.com/mV5yPPP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Grudnia 2015 Share Napisano 10 Grudnia 2015 Ja niestety, będę musiał zakończyć na chlapaczach, bo światła są już wklejone. Szkoda Tomku, że wcześniej nie podrzuciłeś tej fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 10 Grudnia 2015 Share Napisano 10 Grudnia 2015 Dzisiaj dopiero zawitała na Facebooka, polecam zlajkować profil 11 Lubuskiej, ciekawe zdjęcia z poligonów kociaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 10 Grudnia 2015 Share Napisano 10 Grudnia 2015 A propo profilu 11 Lubuskiej (który również polecam) i świateł w Leopardzie (zdjęcie dziś zamieszczone na ich profilu)- czy mnie oczy mylą, czy tenz przodu nie ma tylnych świateł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Grudnia 2015 Share Napisano 10 Grudnia 2015 Nie mylą Cię oczy. Tam nie mam świateł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knjaz Napisano 10 Grudnia 2015 Share Napisano 10 Grudnia 2015 Ukradli - witaj Leopardzie w PL Mi dziś poczta przyszedł Mengowy Leopard. Grzesiek mnie natchnal ;) Co to są te czarne, okrągłe grille z tyłu przy gąsienicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Grudnia 2015 Share Napisano 10 Grudnia 2015 Grzesiek mnie natchnal ;) UUU to miło mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 10 Grudnia 2015 Share Napisano 10 Grudnia 2015 Co to są te czarne, okrągłe grille z tyłu przy gąsienicach?Rury wydechowe (a dokładniej ich wyloty). bzzz-bzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 10 Grudnia 2015 Share Napisano 10 Grudnia 2015 Co to są te czarne, okrągłe grille z tyłu przy gąsienicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 11 Grudnia 2015 Share Napisano 11 Grudnia 2015 Grzegorz - może Ci się przyda - walkarorung Austriackiego leoparda 2a4 https://www.facebook.com/wolfram.bradac/media_set?set=a.990718614322965.1073741858.100001545063262&type=3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 11 Grudnia 2015 Share Napisano 11 Grudnia 2015 Grzegorz - może Ci się przyda - walkarorung Austriackiego leoparda 2a4 Cudze chwalicie, swego nie znacie! viewtopic.php?f=70&t=22291 viewtopic.php?f=70&t=3729 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Grudnia 2015 Share Napisano 11 Grudnia 2015 Grzegorz - może Ci się przyda - walkarorung Austriackiego leoparda 2a4 https://www.facebook.com/wolfram.bradac/media_set?set=a.990718614322965.1073741858.100001545063262&type=3 Być może się przyda, dzięki wielkie. Na chwilę obecną jednak, nic nie odwiedzie mnie od zrobienia polskiego Leosia. No po prostu inaczej nie mogę, jako były pancerniak , choć ja służyłem w innej brygadzie i na innych czołgach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 11 Grudnia 2015 Share Napisano 11 Grudnia 2015 Moją intencją nie było odwiedzenie cię od czegokolwiek jedynie pokazanie dodatkowych szczegółów konstrukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Grudnia 2015 Share Napisano 11 Grudnia 2015 Jaxiu, świetne te fotki. Niektóre z nich rozwiały, kilka moich wątpliwości. Wielkie dzięki jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 11 Grudnia 2015 Share Napisano 11 Grudnia 2015 Jaxiu, świetne te fotki. Niektóre z nich rozwiały, kilka moich wątpliwości. Wielkie dzięki jeszcze raz. Pamiętaj porównywać to z naszymi Leopardami, są pewne szczegóły które w austriackiej wersji mogą być inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Grudnia 2015 Share Napisano 21 Grudnia 2015 Witam. Model gotowy do malowania, kadłub jest już nawet w podkładzie: Do tego dojdą kalki z Toro Model i liny z Eureki. To tyle. Podrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knjaz Napisano 21 Grudnia 2015 Share Napisano 21 Grudnia 2015 Super. Mi się bardzo podoba. Czysto i schludnie sklejone. Swoją drogą, to jaki jest sens usuwania ostatniej osłony? Regards - Knjaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Grudnia 2015 Share Napisano 21 Grudnia 2015 Jaki sens? Nie wiem. Może po to, by nie zbierało się za dużo błota na kole napędowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 21 Grudnia 2015 Share Napisano 21 Grudnia 2015 Swoją drogą, to jaki jest sens usuwania ostatniej osłony? Gdy spadnie gąsienica to wtedy nie masakruje ona tych osłon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knjaz Napisano 21 Grudnia 2015 Share Napisano 21 Grudnia 2015 A to tak często im spada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 21 Grudnia 2015 Share Napisano 21 Grudnia 2015 Czy często? Nie wiem, ale lepiej dmuchać na zimne niż później naprawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankrider Napisano 22 Grudnia 2015 Share Napisano 22 Grudnia 2015 Ale tempo, ja swojego leoparda 2a5 z tamiyi męczę z rok i końca nie widać Wygląda bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi