TRF Napisano 8 Grudnia 2015 Share Napisano 8 Grudnia 2015 Witam, Przedstawiam świeżo ukończonego Camaro Z/28 z 1970 roku. Zestaw firmy AMT, taki sobie, dużo nadlewek, niedoskonałości itp. Malowany farbą tamiya X - 13. Zapraszam do galerii : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 8 Grudnia 2015 Share Napisano 8 Grudnia 2015 Dobry model świetnego samochodu Jak malowałeś napisy na oponach? Mnie osobiście przestrasza wizja tej czynności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TRF Napisano 9 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2015 Suchym pędzlem malowałem te napisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 9 Grudnia 2015 Share Napisano 9 Grudnia 2015 Fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miauryc Napisano 26 Grudnia 2015 Share Napisano 26 Grudnia 2015 Model naprawde bardzo ładny ;) Zastanawia mnie tylko przedziałka w grillu bo Camaro ma grill pojedynczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 27 Grudnia 2015 Share Napisano 27 Grudnia 2015 Ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 21 Sierpnia 2016 Share Napisano 21 Sierpnia 2016 Świetne camaro. Wysłane z mojego ASUS_Z00ED przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 22 Sierpnia 2016 Share Napisano 22 Sierpnia 2016 Świetnie wyszło to Camaro , gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi