jureczek Napisano 15 Grudnia 2015 Share Napisano 15 Grudnia 2015 Skleiłem najlepiej jak umiałem.Na figurki nie patrzcie.Warsztat najgorszy i dobrze ,ze go nie widać. Milego oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 15 Grudnia 2015 Share Napisano 15 Grudnia 2015 A czemu tutaj a nie w galerii konkursowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 15 Grudnia 2015 Share Napisano 15 Grudnia 2015 Całkiem zgrabnie Ci ten model wyszedł, naprawdę nie masz się czego wstydzić. Fajna maszyna, tylko to malowanie jest, delikatnie mówiąc, odpustowe. No ale producent tak chciał, to tak jest. Ale model udany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 15 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2015 Mikele, nie umiałem wstawić do galerii konkursowej. Solo to również Twoja zasługa ,bo bardzo dużo mi pomogłeś, A malowanie, to już KRL poruszył ten temat;321 Eskadra Tiger z Lechfeld to właśnie taka od 1996roku gadedzarska maskarada.zegarki proporce itp.On wybrał malowanie pikselowe,Ja, kalki aby zamaskował swoje niedociągnięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaackDanieLs Napisano 11 Stycznia 2016 Share Napisano 11 Stycznia 2016 kurde jestem pod wrażeniem..aż sie boje swojego sklejać bo leży w pudle jeszcze czekam az dojdę to wprawy żeby go skleić jak najlepiej.. model robi wrażenie..jak dla mnie to 10/10 najładniejsze w nim to jest malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi