MichalZ Napisano 17 Grudnia 2015 Share Napisano 17 Grudnia 2015 Witam, Dziś do zaprezentowania mam model firmy Bandai w skali 1:72, model składał się super ,naprawdę dobrze spasowany i nie zbyt wymagający. Warsztat można obejrzeć tu viewtopic.php?f=115&t=51886 W nie dalekiej przyszłości dojdzie jeszcze podstawka oraz tabliczka. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Grudnia 2015 Share Napisano 17 Grudnia 2015 Wydaje mi się że powinieneś go matowym lakierem potraktować i troszkę kosmicznego "brudu" by się przydało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalZ Napisano 17 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2015 W sumie nie wiem, nie mam pomysłu jak to ubrudzić, mógł bym zrobić okopcenia przy uzbrojeniu,albo przy "dyszach" , ale są tak małe że nawet nie wiem czy ma to sens, teraz wygląda to bardzo schludnie a w filmie sprzęt imperium nie ma w sumie żadnych śladów użytkowania, co innego jest przy sprzęcie Rebeli, X-wing czy Y-wing są brudne. Mimo wszystko przemyślę to, i może coś dołoże. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 20 Grudnia 2015 Share Napisano 20 Grudnia 2015 Zdecydowanie model powinien być matowy, przynajmniej kadłub. Co do paneli to krążą różne ploty, ale lepiej dać półmat. Z brudzenia nic nie rób, na chwilę obecną jest bardzo filmowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalZ Napisano 20 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2015 Jak kupię matowy lakier z gunzy to go prysnę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi