vader9 Napisano 11 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2008 wuwumaster tak to są blaszki ale ze starego ksero ( arkusz cieniutkiej blachy) i drut z transformatora od kolegi piva, całość wykonana w moim pokoju maverick0909 - pierwszy post i od razu że się nie podoba ładnie to tak ale tak na poważnie łopaty rzeczywiście na tych foktach jakieś takie proste można by je podgiąć może w wolnej chwili, natomiast co do krytyki malowania - prosiłbym o bardziej precyzyjne i konstruktywne uwagi co bym wiedział o czym mowa to się czegoś nauczę, jak już pisałem dopiero zaczynam przygodę z aerografem a dokładniej wczoraj wieczorem dokonało się pierwsze malowanie. Wrażenia - fajna sprawa tylko zeby jeszcze tyle roboty z myciem nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vader9 Napisano 16 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2009 Projekt W-3x3 znów na warsztacie Reszta relacji z budowy będzie pod adresem: viewtopic.php?p=186761#186761 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vader9 Napisano 30 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2009 Gościu super fotki ale co to jest za smiglowiec?? numer taktyczny jaki ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 30 Stycznia 2009 Share Napisano 30 Stycznia 2009 Na zdjęciach masz wersję sanitarną Sokoła,widać wyraźnie prowadnice po których wysuwa się nosze. Krystek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 30 Stycznia 2009 Share Napisano 30 Stycznia 2009 ale numer jaki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinfire Napisano 31 Stycznia 2009 Share Napisano 31 Stycznia 2009 Dziękuje za ciepłe słowa. Ubolewam tylko że jestem jedyny Sokolnik, a źle być samotnym, czekam na inne W-3 Sokół na forum Tak mnie podbudował ten temat no i Twój model, że postanowiłem obok moich dwóch Mi-14 wykonać też Anakondę... nie będziesz już sam co prawda to projekt, ale... od czegoś trzeba zacząć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vader9 Napisano 19 Lutego 2009 Autor Share Napisano 19 Lutego 2009 No cieszę się bardzo a czy możemy liczyć na relacje z budowy?? serdecznie pozdrawiam i namawiam, może więcej ludzi ma modele W-3 sporo tego zostało sprzedane no niech chociaż 1/3 jest zrobiona to i tak fotek modeli jest mało, a szkoda w dodatku PZL Świdnik sprzedają i nie wiadomo czy W-3 Sokół jeszcze będą produkować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miki24 Napisano 4 Marca 2009 Share Napisano 4 Marca 2009 No cieszę się bardzo a czy możemy liczyć na relacje z budowy??serdecznie pozdrawiam i namawiam, może więcej ludzi ma modele W-3 sporo tego zostało sprzedane no niech chociaż 1/3 jest zrobiona to i tak fotek modeli jest mało, a szkoda w dodatku PZL Świdnik sprzedają i nie wiadomo czy W-3 Sokół jeszcze będą produkować No pięknie jestem pod wrażeniem. Piękny W-3. Ja zamierzam również kupić sobie sokolika ale w barwach Straży Granicznej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slimas Napisano 11 Grudnia 2009 Share Napisano 11 Grudnia 2009 Sokól piekny ja robie ale w strazy granicznej i jakbys mógł Gosciu to wstaw wiecej fotek z wnetrzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin1323 Napisano 11 Grudnia 2009 Share Napisano 11 Grudnia 2009 zdjątka, panowie zdjatka ! ja mam teraz na tapecie mi2 policyjną z którego to prowadzę relacje w konkursie zimowym, jak tylko skończę ją, mam na półeczce już anakonde z topguna i w worku mikołajowym sokolika ze straży granicznej i policyjnego. Może tą anakonde przerobię na TOPR, ale to jeszcze pewne sprawy muszą sie wyjaśnić "wtajemniczeni" wiedza o co chodzi jeszcze dzis postaram się wrzucic inboxa topguna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vader9 Napisano 22 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2009 Kolega chce zdjątka oto proszę tu zajrzeć http://modelwork.pl/viewtopic.php?t=18180 a tak wyglada jego wnetrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi