Super Moderator jawkers Napisano 5 Grudnia 2007 Super Moderator Share Napisano 5 Grudnia 2007 Witam. Dzisiaj od mojej ukochanej dostałem na Mikołaja taki oto prezent. Model w skali 1:72. Wypraski super prawie bez nadlewek. Kalkomanie posiadają oznaczenia z 4 państw. - CF-18 A, No. 410 Sqdn. Canadian Air Force - F/A - 18c, Swiss Air Force - F/A- -18D VFA-106 U.S. Navy - F/A - 18 c/D Finnish Air Force; Pirkkala 1996 Pudełko. Instrukcja Kalkomania Owiewka Wypraskia A. Wypraska B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil232 Napisano 5 Grudnia 2007 Share Napisano 5 Grudnia 2007 Fajny model. I plus za to, że można zrobic wersję dwuosobową, ale chyba linie to ma wypukłe o ile się nie mylę Bo Super Hornet Italerki ma juz wklęsłe, ale ze to nie można zrobic dwuosobowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 5 Grudnia 2007 Autor Super Moderator Share Napisano 5 Grudnia 2007 No tak zapomniałem dodać, linie podziału blach są wypukłe masz racje Kamil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrgie Napisano 5 Grudnia 2007 Share Napisano 5 Grudnia 2007 Bardzo fajny model, robiłem go niedawno i większych problemów nie sprawiał. A co do linii to racja - wypukłe, trochę przy szlifach przeszkadzały. Ogólnie na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek Napisano 2 Stycznia 2008 Share Napisano 2 Stycznia 2008 ... chyba, ze chodzilo ci tylko o kalki i podwieszenia. W sieci obecnie najtanszy F-18D Hornet Marines Hasegawy "in-stock" kosztuje z wysylka 13,5 USD. Niedawno kupowalem F-18C Nawy/Marines Hasegawy do konwersji na F-18A Australia za 15 USD. Podobnie F-18E. Italeri - 13$ ale z kalkami nie do uzytku. Hasegawa 25$ ale z super kalkami na dwa samoloty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 2 Stycznia 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 2 Stycznia 2008 ... chyba, ze chodzilo ci tylko o kalki i podwieszenia. W sieci obecnie najtanszy F-18D Hornet Marines Hasegawy "in-stock" kosztuje z wysylka 13,5 USD. Niedawno kupowalem F-18C Nawy/Marines Hasegawy do konwersji na F-18A Australia za 15 USD. Podobnie F-18E. Italeri - 13$ ale z kalkami nie do uzytku. Hasegawa 25$ ale z super kalkami na dwa samoloty. Do kogo piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 2 Stycznia 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 2 Stycznia 2008 Leszek, nierozumiem. W którym poście chodziło mi o kalki i podwieszenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek Napisano 2 Stycznia 2008 Share Napisano 2 Stycznia 2008 chyba wyszedł mi jakis "skrót myślowy":-) Chodzi mi tylko o to, że obecnie zakup Horneta 1/72 Italeri jest srednio oplacalny. Chyba, ze chcemy uzyc jego kalek i wyposażenia. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 2 Stycznia 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 2 Stycznia 2008 Aaaa, teraz to rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi