empit Napisano 30 Grudnia 2015 Share Napisano 30 Grudnia 2015 Kilka lat temu kupiłem na all... model tego maluszka. Zawsze podobała mi się ta maszyna. Dokupiłem blaszki i powoli, powoli robiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 Oglądałem w galerii wcześniejsze twoje modele i ten chyba jest najgorzej wykonany. Szczególnie rażą mnie czarno wykonane gąsienice. Mimo tego gratulacje za wykonanie tego modelu z tak fatalnego zestawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 To ASU to twarda sztuka. Kotłowałem się z nim kiedyś http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=87&t=20605 Łączę się więc w bólu i gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi