Diobeu Napisano 30 Grudnia 2015 Share Napisano 30 Grudnia 2015 Witam wszystkich, poniżej galeria modelu, którego warsztat opisałem tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 30 Grudnia 2015 Share Napisano 30 Grudnia 2015 Świetnie wyszło. Warsztat oglądałem. Bardzo dobre obicia i zacieki - zwłaszcza przy tylnych oknach jak należy. Daj jeszcze może zbliżenie na kokpit i otwarta pakę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekx6 Napisano 2 Stycznia 2016 Share Napisano 2 Stycznia 2016 Wygląda ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 2 Stycznia 2016 Share Napisano 2 Stycznia 2016 super wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 4 Stycznia 2016 Share Napisano 4 Stycznia 2016 Bardzo realistycznie wyszedł. Super Masz pewną wypracowaną technikę, która jak widać daje dobre efekty. Właściwie to nie podoba mi się tylko ta listwa, po której przesuwają się drzwi od strony kierowcy, ale to i tak nie ujmuje całości. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diobeu Napisano 4 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2016 Bardzo wam wszystkim dziękuję za feedback, od razu chce się wracać do roboty. No i skoro mój guru brudzenia daje kciuka w górę to czuję się zaszczycony ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi