Spawacz Napisano 17 Stycznia 2016 Share Napisano 17 Stycznia 2016 Ładnie to jest z balsy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 17 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2016 Ładnie to jest z balsy ? listwy modelarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 23 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2016 W skrócie dla osób ,które dopiero tu weszły. Miejsce: Pomorze Zachodnie 1944/45 Akcja: Pościg za niedobitkami Niemieckimi. Bohaterowie: 1 Armia Wojska Polskiego Chwilowo nie ma żadnej rzeczy na fotce która mogła by być już skończona w 100%. Oprócz szopy i drzewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxtor Napisano 24 Stycznia 2016 Share Napisano 24 Stycznia 2016 Fajne, czuć klimat. Trawa z pędzla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 24 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2016 Trawa z pędzla? Mieszanina: Pakuły, pędzel, TRAWA STATYCZNA 6mm polak, i jeszcze trawa drobna około 1-2mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 31 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2016 Czy pomysł ze złamanym drzewem ,który uszkodził dach szopy realizować? Sam nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 31 Stycznia 2016 Share Napisano 31 Stycznia 2016 Daj sobie spokój z tym drzewem, upadajac narobilo by dużo więcej szkód na dachu. Ta dziura wygląda stanowczo za regularnie. Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 31 Stycznia 2016 Share Napisano 31 Stycznia 2016 Zgadzam sie z Marcinem. Szopa jest opuszczona. Byly deszcze, wiatry i w ogole 7 plag egipskich , belka przegnila, wszystko sie zapadlo i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubix Napisano 8 Lutego 2016 Share Napisano 8 Lutego 2016 Ja to w sumie się nie za bardzo znam ale trochę rzuca mi się w oczy szerokość tych kawałków drzew. Kolo nich leży kosa która jest bardzo podobnej grubości. Czy to aby nie lekka przesada? Moze lepiej usunąć stamtąd ta kose? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 8 Lutego 2016 Autor Share Napisano 8 Lutego 2016 Kubix Kosa jest produktem gotowym w skali 1/35. A grubość gałęzi może być różna. Gdyby gałęzie były grubości 1-2cm to rozumiałbym twoje obawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 24 Lutego 2016 Autor Share Napisano 24 Lutego 2016 Trochę mi zbrzydła już ta diorama i średnio chce mi się ją kończyć. Może za często na nią patrzę. Ostatnie zdanie należy do was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 24 Lutego 2016 Share Napisano 24 Lutego 2016 Sorry. Malo się wypowiadałem bo jak dla mnie to "przerost formy nad treścią". Ja podzielil bym to na dwie dioramy ( na jednej podstawce): Pierwsza diorama to szopa i kolesie broniący się. Druga to kolesie atakujący. Odpuść Jeep-a , jak by dojechali tak blisko to z pewnością od frontu ( nikt nie robi dróg dojazdowych żeby mieć trudności z wyładunkiem) wiec układ pojazdu jest do d.. Dal bym 2-3 milicjantów i to wszystko. Wykonanie terenu jest SUPER. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 24 Lutego 2016 Share Napisano 24 Lutego 2016 Sorry. Malo się wypowiadałem bo jak dla mnie to "przerost formy nad treścią". Ja podzielil bym to na dwie dioramy ( na jednej podstawce): Pierwsza diorama to szopa i kolesie broniący się. Druga to kolesie atakujący. Odpuść Jeep-a , jak by dojechali tak blisko to z pewnością od frontu ( nikt nie robi dróg dojazdowych żeby mieć trudności z wyładunkiem) wiec układ pojazdu jest do d.. Dal bym 2-3 milicjantów i to wszystko. Wykonanie terenu jest SUPER. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi