Tremac Napisano 5 Stycznia 2016 Napisano 5 Stycznia 2016 Witam Jak w temacie chciałbym pokazać mój ostatni ulepek a raczej ulep. Jest jak do tej pory największy model jaki miałem okazję męczyć w tej skali. Dragon wagon jest to wyrób Gaso.line Panther to oczywiście Tamka troszkę wzbogacona. To tyle na wszelkie pytania chętnie odpowiem. Cytuj
bazylms Napisano 6 Stycznia 2016 Napisano 6 Stycznia 2016 Przemek świetny kolor na ciągniku. Pantera troszkę mi się wydaje że się błyszczy. Numer z tyłu wieży dziwnie wygląda, ale nie mam pojęcia jak powinien być - jeszcze tematu nie drążyłem. Mam zamiar w tym roku wybrać się do Huddersfield to może uda się go zobaczyć. Cytuj
morfeusz84 Napisano 6 Stycznia 2016 Napisano 6 Stycznia 2016 Przemek świetny kolor na ciągniku. Pantera troszkę mi się wydaje że się błyszczy. Numer z tyłu wieży dziwnie wygląda, ale nie mam pojęcia jak powinien być - jeszcze tematu nie drążyłem. Mam zamiar w tym roku wybrać się do Huddersfield to może uda się go zobaczyć. A co jest w Huddersfield ? Wysłane z iPhone 6s+za pomocą Tapatalk Cytuj
Tremac Napisano 6 Stycznia 2016 Autor Napisano 6 Stycznia 2016 Dzięki Kris Dopiero na zdjęciach wyszło ze trzeba będzie w paru miejscach to swiecenie zgasić. Efekt malowania po nocach . Co do numerów to też nie znam tematu dałem jak było w instrukcji (chyba chodzi Ci o odstęp ) z tym ze pozmienialem cyferki. Ogólnie Pantera była robiona bez jakichkolwiek pomocy typu publikacje, czy zdjęcia. Co farba na rękę przyniosła. Do Huddersfiled nie wiem na 100% czy dotrę ale myślę o tym intensywnie bo to prawie na dniach. morfeusz84 Chodzi o wystawę modeli organizowana corocznie w Huddersfield . February 21st 2016 - Huddersfield Show Venue: Huddersfield Leisure Centre, Spring Grove Street, Huddersfield, HD1 4BP NEW VENUE FOR 2016! Doors open 10.00-16.00 Cytuj
bazylms Napisano 6 Stycznia 2016 Napisano 6 Stycznia 2016 Do Huddersfiled nie wiem na 100% czy dotrę ale myślę o tym intensywnie bo to prawie na dniach. Mam nadzieję że się uda. Jak nie to zawsze jest Telford. Cytuj
Markuz Napisano 6 Stycznia 2016 Napisano 6 Stycznia 2016 No no piękny model... modele. Bardzo mi się podoba, jednakowoż zalecał bym jakąś małą podstawkę. Jaka jest długość całego zestawu? Cytuj
Tremac Napisano 7 Stycznia 2016 Autor Napisano 7 Stycznia 2016 Widzę Kris ze się wybierasz. Będzie to dodatkowa motywacja co by się spotkać ale jak mówiłem jeszcze nie wiem na stówe Dzięki Markuz Całość ma ok 35cm długości. Z podstawkami troche problem bo potrzeba więcej przestrzeni a miejsca za szybą nie wiele. Więc w tej chwili wykombinoje tylko kawałek deski co by na wystawach można było pokazać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi