Tremac Napisano 5 Stycznia 2016 Share Napisano 5 Stycznia 2016 Witam Jak w temacie chciałbym pokazać mój ostatni ulepek a raczej ulep. Jest jak do tej pory największy model jaki miałem okazję męczyć w tej skali. Dragon wagon jest to wyrób Gaso.line Panther to oczywiście Tamka troszkę wzbogacona. To tyle na wszelkie pytania chętnie odpowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Stycznia 2016 Share Napisano 6 Stycznia 2016 Przemek świetny kolor na ciągniku. Pantera troszkę mi się wydaje że się błyszczy. Numer z tyłu wieży dziwnie wygląda, ale nie mam pojęcia jak powinien być - jeszcze tematu nie drążyłem. Mam zamiar w tym roku wybrać się do Huddersfield to może uda się go zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz84 Napisano 6 Stycznia 2016 Share Napisano 6 Stycznia 2016 Przemek świetny kolor na ciągniku. Pantera troszkę mi się wydaje że się błyszczy. Numer z tyłu wieży dziwnie wygląda, ale nie mam pojęcia jak powinien być - jeszcze tematu nie drążyłem. Mam zamiar w tym roku wybrać się do Huddersfield to może uda się go zobaczyć. A co jest w Huddersfield ? Wysłane z iPhone 6s+za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 6 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2016 Dzięki Kris Dopiero na zdjęciach wyszło ze trzeba będzie w paru miejscach to swiecenie zgasić. Efekt malowania po nocach . Co do numerów to też nie znam tematu dałem jak było w instrukcji (chyba chodzi Ci o odstęp ) z tym ze pozmienialem cyferki. Ogólnie Pantera była robiona bez jakichkolwiek pomocy typu publikacje, czy zdjęcia. Co farba na rękę przyniosła. Do Huddersfiled nie wiem na 100% czy dotrę ale myślę o tym intensywnie bo to prawie na dniach. morfeusz84 Chodzi o wystawę modeli organizowana corocznie w Huddersfield . February 21st 2016 - Huddersfield Show Venue: Huddersfield Leisure Centre, Spring Grove Street, Huddersfield, HD1 4BP NEW VENUE FOR 2016! Doors open 10.00-16.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Stycznia 2016 Share Napisano 6 Stycznia 2016 Do Huddersfiled nie wiem na 100% czy dotrę ale myślę o tym intensywnie bo to prawie na dniach. Mam nadzieję że się uda. Jak nie to zawsze jest Telford. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 6 Stycznia 2016 Share Napisano 6 Stycznia 2016 No no piękny model... modele. Bardzo mi się podoba, jednakowoż zalecał bym jakąś małą podstawkę. Jaka jest długość całego zestawu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 7 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2016 Widzę Kris ze się wybierasz. Będzie to dodatkowa motywacja co by się spotkać ale jak mówiłem jeszcze nie wiem na stówe Dzięki Markuz Całość ma ok 35cm długości. Z podstawkami troche problem bo potrzeba więcej przestrzeni a miejsca za szybą nie wiele. Więc w tej chwili wykombinoje tylko kawałek deski co by na wystawach można było pokazać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi