Coppercat Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 Mój najnowszy nabytek (via ebay). Długo sie nie mogłem zdecydować, ale w końcu go kupiłem. Będzie do kolekcji ZZ-Top obok Ford'a '32. Pudełko: Inbox: Kiedyś kupiłem kastę żywiczną produkcji Jimmy Flintstone: Teraz będzie okazja ją wykorzystać. Porównanie kasty zestawowej z budą Jimmy'ego: Niestety dodatków (blaszek, żywic itp.) do tego modelu nie udało mi się nigdzie znaleźć Chciałbym zrobić coś takiego dla moich chłopaków z gitarami (fotka ze strony scaleproduction.de, gdzie kupiłem figurki ZZ-Top): Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamman Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 oj się będzie działo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikele Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 Aż się prosi o czarny mat i pin striping. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts