Marcin1212 Napisano 10 Stycznia 2016 Share Napisano 10 Stycznia 2016 Witam Model firmy hobby boss w skali 1:35 prosto z pudla Malowany mr hobby,a brudzony pigmentami kremera ,,,,,,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 10 Stycznia 2016 Share Napisano 10 Stycznia 2016 Śmiało poszedłeś z pigmentami jakbyś trochę mniej ich dał i stonował jaśniejszym kolorem według mnie było by trochę lepiej Ale jako całość model prezentuje się przyzwoicie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 10 Stycznia 2016 Share Napisano 10 Stycznia 2016 Ciekawy kontrast. Wydaje się ładny. Ale bardzo kiepskie zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 10 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2016 Dzięki Co do pigmentów to miało być jako mokre z obrzeżem suchym ale dwu letnia przerwa w lepieniu zrobiła swoje, trochę się zapomniało. Zdjęcia są fatalne, zauważyłem trzeba zrobić to przez komputer a nie telefon,chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Stycznia 2016 Share Napisano 10 Stycznia 2016 Popraw fotki, bo szkoda takich dla całkiem ładnego modelu. Mam jedynie uwagę co do tej plamy po oleju czy paliwie. Po prostu mi się nie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 13 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2016 Dodaje zdjęcie Mam nadzieje że nie za duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi