adamkijak Posted January 12, 2016 Share Posted January 12, 2016 Witam Forumowiczów, czas i na mnie zebrać dorobek w jednym miejscu. Jak mam być szczery, to już nie pamiętam w jakiej kolejności i co składałem, a że 95% modeli już nie posiadam to coś tam napiszę z pamięci. Nie wszystkie zdjęcia mam na Photobucket.com, więc nie wszystko chyba mi się uda zaprezentować: Ten na pewno był pierwszy, Revell kupiony przypadkiem na wyprzedaży: Apetyt na modelarstwo wrócił i ten wypust AMT był następny: poem chyba ten: Następny, składało się go bardzo przyjemnie: Pierwszy ZMK, chyba jeden głos zebrałem ))) Tu już się powoli apetyt na Gwiezdne Wojny konczył Przeskok na pancerkę, model kupiony pod wpływem impulsu podczas wakacji: Kupa robots, pierwszy wrak: Jeden z dwóch modeli na konkurs letni Modelwork: Próba pomalowania na czarno-biało: Jedyny w 1:72: Pierwszy Scratchbuild: Kolejny konkurs Modelwork: Ten był zaraz przed pierwszym dzieckiem: Ten nie wiem: Miał być w żywicy zalany, nie wyszło: Poważny scratchbuild: Wypadek przy pracy: Kolejny konkurs Modelwork: Cholernie dummy z ego: Wakacyjny projekt: Szkoda że tego sprzedałem: a tego nie szkoda: Przeskok na śmigłowce: Tego nie pamiętam: Leży w pudełku pod łózkiem bo nie mam gdzie indziej trzymać Revell 1:32 i takie tam samemu dorabianie: Meng 1:35, D9R, klatka pro użyciu E.T models. Przy malowaniu i brudzeniu zastosowałem każdą technikę jakiej sie dotychczas nauczyłem. Taki pomysł na ironman-a: Rok z życia wyjęty: Nic specjalnego: Drugi M88A2: No i najnowszy: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted January 13, 2016 Share Posted January 13, 2016 Adam - rewelacyjna kolekcja. Super że założyłeś temat i cieszę się że miałem przyjemność cześć z tej kolekcji widzieć na żywo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tremac Posted January 13, 2016 Share Posted January 13, 2016 Imponujący dorobek jak i wykonanie. Kilka widziałem przy okazji różnych wystaw. Oby więcej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts