empit Napisano 14 Stycznia 2016 Share Napisano 14 Stycznia 2016 Dawno, dawno temu Trumpeter wypuścił model T-55. Kupiłem. Skleiłem. dodałem lufę RBModel, blachy Eduarda i gąski Friula. Malowanie z operacji Dunaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kerm Napisano 14 Stycznia 2016 Share Napisano 14 Stycznia 2016 Wszystko ładnie i z umiarem, bardzo fajnie ukurzony, tylko te gąsienice takie dziewicze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empit Napisano 14 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2016 Poprawię. Dziękuję. Model ma kilka lat, i ciężko się zabrać za poprawki. Ale przyjdzie taka chwila i poprawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Stycznia 2016 Share Napisano 14 Stycznia 2016 Merytorycznie nie ocenię, ale malowanie ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empit Napisano 14 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2016 Niestety model ma niewiele wspólnego z pierwowzorem. Wymiary brane z czapki,ale taki był i taki kupiłem. a jak już był to zrobiłem. Właz ładowniczego dałem z modelu Tamiyi. dodatki takie jak w pierwszym poście. I efekt końcowy na zdjęciach. Mam też resztę od rzeczonego włazu. Ale to niebawem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 14 Stycznia 2016 Share Napisano 14 Stycznia 2016 Nie wiem czy na naszych nie były montowana skrzynka po prawej stronie wieży (patrząc do lufy). Gąski nie pomalowane i jedna nie siadła na kole napędowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi