danielodziem Napisano 21 Stycznia 2016 Share Napisano 21 Stycznia 2016 Hummel z Dragon Warsztat. Presheding poprawiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 21 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2016 Zdjęcia wrzucam ze skonczonego przed proma dniami modelu. Dlatego jest ich tak dużo. A nie chciałem od razu przejść do galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 21 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2016 Rura przed. W trakcie rdzewienia. I efekt końcowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 21 Stycznia 2016 Share Napisano 21 Stycznia 2016 Szybko to robisz. I podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinpiot Napisano 21 Stycznia 2016 Share Napisano 21 Stycznia 2016 Fajny model. Tez mam go ogarniętego, jeno lata świetlne gorzej. Mój syn powiedział kiedyś, ze "super fajny i wszystkim się spodoba". A potem dodał: "w klasie oczywiście, bo na modelworku to nieee..." Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 21 Stycznia 2016 Share Napisano 21 Stycznia 2016 Mam dwie uwagi do malowania, Po pierwsze preshading totalnie niewidoczny po nałożeniu camo. Nie wiem jak ty uważasz, ale do tak dużego i trójkolorowego kamo raczej bym odpuszczał ten proces. Co do samego kamuflażu, to zakładam, że przejścia kolorów miały być w założeniu ostre. Wyszło ci pół na pół. Nie wiem czym maskowałeś, ale średnio się sprawdziło w niektórych miejscach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 21 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2016 Mam dwie uwagi do malowania, Po pierwsze preshading totalnie niewidoczny po nałożeniu camo. Nie wiem jak ty uważasz, ale do tak dużego i trójkolorowego kamo raczej bym odpuszczał ten proces. Co do samego kamuflażu, to zakładam, że przejścia kolorów miały być w założeniu ostre. Wyszło ci pół na pół. Nie wiem czym maskowałeś, ale średnio się sprawdziło w niektórych miejscach. Malowane .jak to się mówi z ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 22 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2016 Ciąg dalszy. Góra z dołem wygląda tak. I trochę błota na podwoziu. Zrobione specjalną recepturą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 22 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2016 A będąc przy zabawie z błotem postanowiłem zrobić coś takiego.żeby nie stał goły w gablocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 22 Stycznia 2016 Share Napisano 22 Stycznia 2016 Fajny! ;] Troszkę tego błotka jak dla mnie za dużo, ale fajnie się prezentuje . Z czego robiłeś te "szmaty"? Wyglądają na naprawdę cienkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinpiot Napisano 22 Stycznia 2016 Share Napisano 22 Stycznia 2016 Przyłączam sie do pytania o szmaty Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 22 Stycznia 2016 Share Napisano 22 Stycznia 2016 toż to chusteczka na wikolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 23 Stycznia 2016 Share Napisano 23 Stycznia 2016 Teraz malowanie bardziej mi się podoba. Fajna koncepcja ze szmatami. Idziesz w dobrą stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 23 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2016 Przyłączam sie do pytania o szmaty) Jedna warstwa chusteczki higieniczne namoczona w SIDOluksie. Położona wilgotna do wyschnięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 23 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2016 Szmatki z bliska wyglądają tak. Jak dla mnie efekt zadowalający. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 23 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2016 Poszło sido na całość w celu zabezpieczenia. Jeszcze lekkie budzenie i galeria końcowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 23 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriston Napisano 23 Stycznia 2016 Share Napisano 23 Stycznia 2016 Fajny, ładnie potyrany, kolorki soczyste, mi się podoba, ew. lewarek bym zrobił w kolorze wozu a tak to gites ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 24 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2016 Zapraszam do galerii. viewtopic.php?f=68&t=52578 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi