empit Napisano 22 Stycznia 2016 Share Napisano 22 Stycznia 2016 Popełniłem też tego mastodonta. I zachciało mi się zrobić go w zimowym malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 22 Stycznia 2016 Share Napisano 22 Stycznia 2016 Widzę że popełniłeś ten sam błąd co ja przy budowaniu ISU-152. Ta zimowa farba nie odpadała, ona się zmywała i lekko ścierała. Możesz spróbować maznąć ten model jeszcze np Migiem White Washable... Po nałożeniu farby aerografem, po minucie ścieraj ją pędzelkiem namoczonym w wodzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empit Napisano 22 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2016 Dzięki, Model robiony dawno, ale popróbuję nowych technik. A jak nie wyjdzie, to zawsze można przemalować. Właśnie tak robię obecnie z T-35 z ICM-u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 22 Stycznia 2016 Share Napisano 22 Stycznia 2016 Jak coś to do ciepłej wody z kretem... i jazda od nowa ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Stycznia 2016 Share Napisano 22 Stycznia 2016 Ten model niestety w takim malowaniu słabo wygląda - do poprawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empit Napisano 17 Lutego 2016 Autor Share Napisano 17 Lutego 2016 Troszkę popracowałem nad "zimowaniem". Jeszcze tylko dodam troszkę obić i pigmentów. Mam nadzieję, że teraz wygląda troszkę lepiej. Proszę o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empit Napisano 25 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2016 Kilka fotek na białym tle robionych na wolnym powietrzu w naturalnym świetle. Bałem się, że model będzie się zlewał z tłem. Jednak chyba pozostanę tylko przy białym brystolu. Proszę o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi