enten Napisano 23 Stycznia 2016 Share Napisano 23 Stycznia 2016 (edytowane) Takiego Wikinga chcę zlepić. Figurka będzie prezentem Nie znam producenta ani skali Fotki z pudełeczka: Edytowane 23 Stycznia 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 23 Stycznia 2016 Share Napisano 23 Stycznia 2016 Jaka to skala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 23 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2016 Całkowita wysokość figurki to 64mm "w kasku". Jest wyraźnie wyższa niż dowolna figurka 1:35. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 23 Stycznia 2016 Share Napisano 23 Stycznia 2016 Msz juz jakis pomysl na winietke i jego malowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 23 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2016 wertuję cały czas wujka googla... Nawet nie znam skali czy producenta. Dostałem go w pudełku CMK ale w ich ofercie nie znalazłem takiej pozycji. Winietka... Inspiracji mam nadzieję nabiorę oglądając prace innych bo "te czasy" to nie moje podwórko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 23 Stycznia 2016 Share Napisano 23 Stycznia 2016 Będę sie przyglądał o ile będziesz prowadził warsztat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemysław Szymczyk Napisano 23 Stycznia 2016 Share Napisano 23 Stycznia 2016 to sakson La Torre Models, skala to 54mm ;) http://www.puttyandpaint.com/projects/2772 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 23 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2016 Czyli kupiłem żywicznego krzaka metalowej figurki i nie mam się czym chwalić? Dziękuję Przemku za link! Będę miał rozkładówkę do malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien77 Napisano 23 Stycznia 2016 Share Napisano 23 Stycznia 2016 Bardzo ladnie pomalowany jak na 54mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 24 Stycznia 2016 Share Napisano 24 Stycznia 2016 To już raczej Sas, nie "sakson", Przemysławie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemysław Szymczyk Napisano 24 Stycznia 2016 Share Napisano 24 Stycznia 2016 hehe, jak widać podczas wpisywania poprzedniego posta ograniczyłem działanie mózgu jedynie do obsługi klawiatury. Kajam się ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 24 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2016 Dziękuję za zainteresowanie tematem i naprowadzenie "z jakiego plemienia" pochodzi Jegomość Aktualne prace to usunięcie śladów łączenia formy oryginalnej figurki. Przejechałem całą figurkę dookoła oraz poprawiłem detale, w tym włosy. Tarcza dostała "ślady eksploatacyjne". Dodatkowo nie mogłem się oprzeć i tak wygląda "ciupaga": Tak wygląda Jegomość w całości: Kolejne etapy to już kolorowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi