Moses Napisano 13 Lutego 2016 Share Napisano 13 Lutego 2016 A czemu robiąc test pomazałeś eż oszklenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dino1984 Napisano 13 Lutego 2016 Autor Share Napisano 13 Lutego 2016 Spoko, maski są już nałożone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dino1984 Napisano 16 Lutego 2016 Autor Share Napisano 16 Lutego 2016 Komora podwozia to jakiś dramat... Zły kształt, za głęboka i jeszcze ta dziura... Tu oryginał: Tu powinna być sygnatura Tapatallka, ale ją usunąłem bo niektórych denerwowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dino1984 Napisano 17 Lutego 2016 Autor Share Napisano 17 Lutego 2016 Ma ktoś zdjęcia/plany/inne materiały nt. komory podwozia głównego? Przeszukałem całe znane mi internety i nie znalazłem nic więcej co pomogłoby mi odwzorować tą komorę.... Najbardziej byłby pomocny jakiś ogólny widok z dołu, bo same zbliżenia detali niewiele pomagają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 17 Lutego 2016 Share Napisano 17 Lutego 2016 Patrzyłeś walkaroundy na primeportal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi