Matee Napisano 24 Stycznia 2016 Share Napisano 24 Stycznia 2016 Witam wszystkich. Do typhoona wykorzystałem: -metalowe lufy chyba mastera, -pasy na fotelu od edka. Airfix dał możliwość otworzenia przedziałów amunicji (czy jak to się nazywa), więc skorzystałem i je otworzyłem. To tyle, pora na fotki. Z góry przepraszam za jakość zdjęć. Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 24 Stycznia 2016 Share Napisano 24 Stycznia 2016 Sprawdź jak wyglądały pokrywy podwozia: Fin flash, znak na usterzeniu jest zawsze czerwonym do przodu. Po prawej stronie masz na odwrót. Znaki na kadłubie były po obu stronach w tym samym położeniu. Nie postarałeś się też o złożenie połówek kadłuba bez pozostawienia wyraźnego śladu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi