czolgista55 Napisano 8 Grudnia 2007 Share Napisano 8 Grudnia 2007 Witam, jak w temacie. Jak można zrobić blachę ryflowaną lub gdzie można kupić, do modelu 1:24 Dla niewtajemniczonych fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 8 Grudnia 2007 Share Napisano 8 Grudnia 2007 Zestaw akcesorii Italeri 720 zawiera chromowaną blachę, z tego co wiem gdzie indziej nie znajdziesz jej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 8 Grudnia 2007 Share Napisano 8 Grudnia 2007 Aber wytwarza blaszki fototrawione z texturą blachy ryflowanej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 8 Grudnia 2007 Share Napisano 8 Grudnia 2007 Aber wytwarza blaszki fototrawione z texturą blachy ryflowanej... Wytwarza ale chyba w 1:35 a nie w 1:24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 9 Grudnia 2007 Share Napisano 9 Grudnia 2007 Kolega star200 z forum kiedys mial na zbycie blaszki ryflowane spytaj sie go moze jeszcze ma na zbycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czolgista55 Napisano 9 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2007 Hej tornado, ta blacha którą zastosowałeś w scani 143M pochodzi z zestawu italeri czy z innych źródeł? Chodzi mi o tem rarytasik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 9 Grudnia 2007 Share Napisano 9 Grudnia 2007 "Dumo" ma rację a "tornado" nie... oto dowód: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 9 Grudnia 2007 Share Napisano 9 Grudnia 2007 Płyta jest wyrobem Abera, kupiona w Jadar Hobby - sklep "Dumo" ma rację a "tornado" nie... Widocznie gdy ja kupowałem swoją bachę to tej nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 11 Grudnia 2007 Share Napisano 11 Grudnia 2007 Zgadza się mam blache ryflowaną ale narazie taką: I niejest chromowana tylko z żywicy może w niedługiej przyszłości będę miał ten drugi wzór co kolega Czołgista zaprezentował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 11 Grudnia 2007 Super Moderator Share Napisano 11 Grudnia 2007 Płyty ryflowane można kupić w tym sklepie Link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 11 Grudnia 2007 Share Napisano 11 Grudnia 2007 Co z tego, że można skoro nie mają w ofercie takiej jaką szuka "czołgista"... Czyli jednak nie może tam kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi