M.A.V. Napisano 25 Stycznia 2016 Share Napisano 25 Stycznia 2016 Witam, mam szybkie pytanko - CM wypuścił ostatnio sporo zestawów Niemców z czasów II WŚ w 1:72. Dłubał już ktoś przy nich? Jakie wrażenia? Nie miałem jeszcze kontaktu z ta firmą i ciekawi mnie jaka jakość, detalizacja i czy materiał twardy Widziałem trochę fotek w necie i jakoś mi się wydaje że niektóre wyposażenie trochę dziwne gabarytowo (raz za duże, raz za małe), ale to może złudzenie i taka perspektywa zdjęć. PS: nie wiem czy to dobre miejsce na taki temat (w dziale figurek jest tylko warsztat i galeria) - najwyżej proszę o przeniesienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 25 Stycznia 2016 Share Napisano 25 Stycznia 2016 Mam kilka zestawów tej firmy- średniowiecze, pierwsza i druga wojna. Rzeźba przepiękna, detal super, materiał niestety dość giętki...choć w niektórych zestawach sztywniejszy. Mam co prawda teraz pewne kłopoty z malowaniem, no ale to chyba wina podkładu. Ogólnie zawsze warto sprawdzić zestaw na http://www.plasticsoldierreview.com/Index.aspx - jeśli chodzi o figurantów w 1/72, nie ma lepszej strony, na ich opiniach dotąd sie nie zawiodłem. A ile kasy zaoszczędziłęm Także polecam... o wyposażeniu tez się wypowiadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 26 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2016 dzięki Lordzie - stronka super PS: prośba do admina o wywalenie tematu - nie będzie zaśmiecał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi