BRAVO112 Napisano 25 Stycznia 2016 Share Napisano 25 Stycznia 2016 Witam Nie wiem czy to wlasciwy dzial ale co tam Mam pytanie do znawcow tematu. - Zanim spedze w necie nastepne dwa tygodnie Jakie byly roznice w pokryciu plata miedzy jedenastka a siodemka? Pytam , bo ostatno wpadlo mi w rece ciekawe zdjecie i dalo duzo do myslenia Pozdrawiam Bravo112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neptun1939 Napisano 26 Stycznia 2016 Share Napisano 26 Stycznia 2016 Podrzuć to zdjęcie z chęcią wszyscy je zobaczą i będą mogli się wypowiedzieć na jego temat. Bo przyczyną zamieszania może być błędna interpretacja płatowca ( P11a zewnętrznie był w miarę podobny do P7 ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 26 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2016 Niestety nie mam na razie mozliwosci wpakowania zdjecia Wydana nowa publikacja z serii Wrzesien 1939 PZL-7 na stronie 14 jest zdjecie przedstawiajace gorna powierzchnie skrzydla gdzie grzbiety laczenia poszczegolnych pasow blach sa wysokie - dokladnie tak, jak zrobili to nasi poludniowi sasiedzi w modelach P-11 i P-24 Pozdrawiam Bravo112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 26 Stycznia 2016 Share Napisano 26 Stycznia 2016 Ale przecież to nie jest seryjny P.7 tylko jego bezpośredni poprzednik, czyli P.6. Jest nawet podpis pod zdjęciem a na stronach 16 i 17 masz rozkładówkę z tą samą maszyną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 26 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2016 Dzieki Net_Sailor Na szybko ogladalem obrazki i tak to wyszlo jak znajde chwile to i poczytam Pozdrawiam Bravo 112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 27 Marca 2022 Share Napisano 27 Marca 2022 Dołączę do tematu... Gdzie znajdę dobre plany P-7a w skali 1:72 ? Przymierzam się do pierwszego w życiu nitowania i chciałbym się oprzeć na prawidłowych materiałach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi