Lutobor Napisano 26 Stycznia 2016 Share Napisano 26 Stycznia 2016 Witam model od jakiegoś czasu jest już na rynku, ale do tej pory nie udało się mi znaleźć inboxa, dlatego sam postanowiłem przedstawić co zawiera pudełko, na pewno nie skończy się u mnie na tym jednym modelu. Czas oczekiwania na przesyłkę wyszło 6 dni roboczych. Paczka zabezpieczona odpowiednio Ja będę wykonywał pierwszą sztukę jedyną słuszną reklama przyszłego modelu Książeczka wykonana na papierze kredowym w kolorach Blaszka fototrawiona Maski Kalki Oraz przyrząd do ustawienia płatów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 26 Stycznia 2016 Share Napisano 26 Stycznia 2016 Tak z ciekawości spytam: a w tym pudełku jest jakiś model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutobor Napisano 26 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2016 Solo aleś ty nerwowy niektórzy to mają jeszcze życie prywatne. ;P To jedziem z plastikiem, na początek to co przezroczyste Ramek w sumie są 4 Kadłub od zewnątrz oraz od wewnątrz Nie udało się dobrze uchwycić ale krawędź spływu ostra jak brzytwa Silnik W karabiny może zainwestuje metalowe chociaż jakość plastiku nie odbiega niczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 26 Stycznia 2016 Share Napisano 26 Stycznia 2016 Eduard i Roden wyglądają biednie przy tej produkcji. Moim zdaniem najlepszy szmatopłat w tej skali jaki się do tej pory na rynku pojawił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi