Dżejrosz Posted February 8, 2016 Share Posted February 8, 2016 Witam wszystkich po dłuuuugiej przerwie od sklejania - jakoś brak chęci , a teraz powolutku wybudzam się ze snu zimowego i coś tam powolutku zacząłem sklejać i padło na "współcześniaka" . Malowanie będzie pudełkowe , scenerie z Iraku może jakąś przygotuje i liczę na pomoc abramsowych fanów a wiem ,że tacy tu są . Użyję pare dodatków m. in. Black Doga.. Pozdrawiam i mam nadzieje ,że nie anuluje budowy w połowie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tojamoris Posted February 9, 2016 Share Posted February 9, 2016 Ekspertem może nie jestem, ale na szafie w kolejce czeka identyczny, więc z przyjemnością pooglądam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piecu_KP Posted February 9, 2016 Share Posted February 9, 2016 Z przyjemnością popatrzę Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dżejrosz Posted February 9, 2016 Author Share Posted February 9, 2016 Jest drobny problem bo w/w zestaw od Black Doga nie pasuje za bardzo z wiadomych powodów , bo to jest do dragona a nie revella i wychodzi ,że bedę musiał usunąć parę rzeczy na wieży- czy wrsja m1a1 ha różni się bardzo od m1a1? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts