Przemo1CK Napisano 10 Grudnia 2007 Share Napisano 10 Grudnia 2007 Witam! Taki jakiś ostatnio mnie zaatakował wirus ( nie nie to nie ptasia grypa ) zwany 1:72 I tak powstał Panzer III L z revella + dodatki armo i kilka własnych dodatków P.S. Aha to jest mój pierwszy czołg jaki wykonałem wogóle Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 10 Grudnia 2007 Share Napisano 10 Grudnia 2007 Calkiem fajny maluch. /troche tylko przeszkadza mi ze kolory sa takie czyste i wzajemnie zupelnie "oddzielne" - przydalby sie jakis wspolny "ton", a tak jest szary vs zielen vs braz - ale moze mi sie tylko wydaje ? - bo kolory to rzecz mocno subiektywna/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 11 Grudnia 2007 Share Napisano 11 Grudnia 2007 Witam, może faktycznie ten kontrast między kolorami jest trochę zbyt nierealny. Ale kurcze, mi się podoba! I to bardzo! Mógłbyś napisać pokrótce o tym jak uzyskałeś efekt błota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2r Napisano 11 Grudnia 2007 Share Napisano 11 Grudnia 2007 Hej Modelik bardzo fajny. Podoba mi się jak zagospodarowałeś tylnią część maszyny i efektowny wyraz błota na podwoziu. Nie pasują mi tylko 2 rzeczy... Przeszkadza mi ta lina holownicza która jest z przodu. Wiem że to jest 1/72 ale da rade zrobić fajną, bardzeij realną linkę. I ta bardzo odznaczająca się kalkomania. Po prostu jest zbyt biała. PS:Respect za ładne pokazanie "realności" modelu w tak małej skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike Napisano 11 Grudnia 2007 Share Napisano 11 Grudnia 2007 hey!!! jak na pierwszy pancerny model całkiem, całkiem, tym bardziej w tej skali....jednak z drugiej strony rzeczywiście kolory zbyt kontrasdtowe względem siebie...poza tym oki pozdrawiam michał :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinL Napisano 11 Grudnia 2007 Share Napisano 11 Grudnia 2007 Ja jakiś inny jestem chyba albo skrzywiony zawodowo bo mi się akurat kolory podobają, Błotko tyż fajne tylko nie powinno go być na gąskach w miejscach gdzie koła nośne śmigają. Dla odmiany bym się czepił do tych klamotów bo trochę ich za dużo jak na wóz jakby nie patrzył bojowy i po za tym co to za szmatka na wieżyczce dowódcy ??? Jakas nowa moda ściereczkowa się robi w pancerce. Ale oprócz tych moich stękań to naprawdę sympatyczna maszynka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 11 Grudnia 2007 Share Napisano 11 Grudnia 2007 Może, to nie model taki "nieefektywny" (żeby nie użyć słowa brzydki bo model jest kapitalny) tylko zdjęcia- postaraj zrobić się nowe, nieco jaśniejsze. Pozdrowienia Jakub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 11 Grudnia 2007 Share Napisano 11 Grudnia 2007 Przemo1CK nie mi oceniać siedem dwójki, wracaj do Blitzów 1:35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 13 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2007 Dzięki Panowie za opinie... Dumo zobacz na warsztacie konkursowym (Mercedes L3000) :P Mnie się Ople po nocach śnią, bo tyyyle mi zostało do zrobienia jeszcze w tym temacie... później horche kruppy.... masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamos13 Napisano 13 Grudnia 2007 Share Napisano 13 Grudnia 2007 Modelik całkiem przyjemny tylko mam pytanko czy ta zielona plandeka nie powinna nieco zwisać ze skrzyni na boki albo położyć ją wzdłuż skrzyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi