KRL Napisano 1 Marca 2016 Share Napisano 1 Marca 2016 Mam pytanie czy może spotkaliście w jakimś zestawie lub w zestawie żywicznym Zasobnik Sniper XR poszukuję takiego zasobnika w skali 1:32 Ciekawostką jest że w zestawie Academy do F-16 w ramce z elementami przezroczystymi jest szybka do Snipera XR ale samego zasobnika w wypraskach brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 1 Marca 2016 Share Napisano 1 Marca 2016 Szukaj http://www.wolfpack-d.com/catalog/htm/wp32/wp32059.html Pylony się nie zgadzają, ale to proste do modyfikacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 1 Marca 2016 Autor Share Napisano 1 Marca 2016 Pylony to prosta sprawa, dzięki może znajdę to na hannants.co.uk/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 1 Marca 2016 Share Napisano 1 Marca 2016 W Luckymodel często jest darmowa wysyłka na takie pierdółki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 1 Marca 2016 Share Napisano 1 Marca 2016 Ten zasobnik Wolfpacka jest w wersji do F-16 - z pylonem. Sęk w tym, że nie ma go w sprzedaży i nie wiadomo czy w ogóle będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 1 Marca 2016 Autor Share Napisano 1 Marca 2016 Dokładnie tak, niestety jest z nim problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 1 Marca 2016 Share Napisano 1 Marca 2016 Możesz ewentualnie kupić ten zasobnik na przykład do F-15 (jest gdzieś tam dostępny, widziałem) i dorobić tylko pylon. Albo coś takiego, ale trochę drogo dla samego Snipera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 1 Marca 2016 Share Napisano 1 Marca 2016 Ten zasobnik Wolfpacka jest w wersji do F-16 - z pylonem.Sęk w tym, że nie ma go w sprzedaży i nie wiadomo czy w ogóle będzie. Cześć, na tej stronie jest na zielono, wygląda, że na stanie mają http://www.hobbykit-import.com/shopping_cart.php/language/en?osCsid=1af43264fc5567c4b1cc00aaa083cbda Jeżeli z Francji nie będą chcieli podesłać ,to może z Włoch nie będzie problemu za 12,5 euro http://www.misterkit.com/catalog/product_info.php?products_id=47151&PHPSESSID=c147d8a2ae857a2b999eed5f4b4442f7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 1 Marca 2016 Share Napisano 1 Marca 2016 Z MisterKit to lepiej uważać, z tego co pamiętam to zamawiałem u nich zestaw Wolfpacka do Rafale M i okazało się, że mimo że na stronie towar był, to jakby go jednak nie było i czekałem chyba z miesiąc aż mi go sprowadzili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 1 Marca 2016 Autor Share Napisano 1 Marca 2016 To dość często spotykana procedura w sklepach internetowych w Polsce i zagranicą strasznie mnie to irytuje ale tak już jest. Ja zawsze przed zakupem pytam czy na pewno maja na stanie a mimo to już dwa razy okazało się że otrzymałem błędne informacje. Teraz są sklepy których po prostu unikam jak ognia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi