salsa Napisano 24 Kwietnia 2017 Share Napisano 24 Kwietnia 2017 Przyjrzałem się z bliska wypraskom i niestety się zawiodłem. Linie podziałowe wyglądają jakby były trasowane ręcznie i wszędzie w nich nadlewek. Będzie trzeba to wszystko poprawić. W modelu An 28 wygląda to o wiele lepiej. No cóż, ale to przecież Amodel, a nie Eduard czy Tamka. Mam podobne wrażenie - tzn. jakby ktoś w A-modelu siedział i rylcem próbował ratować nieudaną produkcję... Zamówiłem także wer. P i T, zobaczymy co tam się będzie działo....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 24 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2017 U mnie wylądowała wersja P Wszystkie wypraski są takie same jak w wersji M. Różnią się jedynie kadłuby, no i kalkomanie rzecz jasna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salsa Napisano 24 Kwietnia 2017 Share Napisano 24 Kwietnia 2017 no właśnie, no ale jak ten nowy kadłub się prezentuje i czy lepiej wyglądają na nim linie niż w M? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 24 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2017 Powiem tak, model ma z pewnością swoje minusy. Ale chodzi o to, żeby te minusy nie przesłoniły nam plusów Wprawdzie nie analizowałem specjalnie wersji M, ale na moje oko jakość i technologia są bardzo zbliżone z wersją P. Panowie, nie marudzić! Da się z tego zrobić ładny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 27 Kwietnia 2017 Share Napisano 27 Kwietnia 2017 Może ma ktoś do sprzedania wersję P.? Chętnie odkupię. Krystek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi